Мукава с дунапрен

Мукава с дунапрен
  • Описание
  • Предлаганата от нас мукава с дунапрен е обичаен елемент за вграждане в корицата, който освен че дава здравина, придава и обем. Стандартната мукава с дунапрен Фастбайнд се предлага в няколко дебелини (стандартно ок 2 мм). Подходяща е за направата на луксозни издания: премиум фотоалбуми, класьори, календар-бележници и т.н.
  • При заявка, могат да бъдат форматирани мукави със специфичен размер, различен от стандартните. За листа в размер 100х70 см минималното количество за поръчка е 10 листа.
Изпратете запитване

Полезно

Подвързва се по-бързо, отколкото се принтира

Системата за подвързване Фастбайнд ви позволява да подвържете до три книги в минута. Производителността на даден принтер, печатащ върху картон е приблизително еднаква с тази на Фастбайнд устройствата. Има и по-бързи принтери, които са способни да принтират до три страници в секунда. Тъй като една книга най-често има около 60 и повече страници, една машина Фастбайнд може да подвързва със скорост надвишаваща тази на по-бързите принтери. Например, ако печатате материал с обем от 180 страници – Фастбайнд ще го подвърже три пъти по-бързо, отколкото принтера ще го отпечата.

“Тесен вход” при автоматичното принтиране на книги
(Сравняване на времето отиващо за различните

към статията

Прочети повече в "Полезно"
Нагоре ▲