Полезно

Готови корици за подвързване

Готови корици за подвързване
  • image
  • image

Готови за подвързване корици за презентации, дела, кореспонденция и документооборот

Изготвянето на книги, брошури в стилни и елегантни обложки чрез дълготрайното термозалепяне Фастбайнд Ви гарантира наличието на книга/брошура с красив външен вид – вид който не може да не направи впечатление и внушение за стила на компанията Ви. Това лесно се постига чрез използването на представителни и добре изглеждащи обложки, които при необходимост човек може лесно да персонализира.

Твърди корици

Твърдите обложки придават на напечатания текст в документите, съобщенията и т.н. изключително представителен вид. Вид който заслужава доверие и добронамерено възприемане. Материалът от който са направени обложките, позволява печат върху фолиото (с мастилено-струен принтер) и използването на четирите различни типа дебелина на гръбчето на кориците.

Материалът, от който е направена обложката имитира естествена кожа и е дълготраен. Изборът при него е между: черно, тъмно-синьо, тъмно-червено (бордо) и дискретно бяло или сиво (цифрово бяло). Тези елегантни и достойни за внимание корици се предлагат в четири различни дебелини: 8 мм, 10 мм. 12 мм, 16 мм и 20 мм. Всички цветове са подходящи за печат върху тях, а сивият цвят може и лазерно да се принтира.

Меки корици

Меките корици от типа Мениджър се произвеждат от елегантен и здрав материал и стават за всякаква дебелина на гръбчето на книгата. Всички цветове са подходящи за печат, а сивият цвят може и лазерно да се принтира.

Предлагани цветове: черно, тъмно-синьо, (бордо и дискретно бяло или черно.

Обложките могат да бъдат с прозорче или без прозорче, или с прозрачна лицева част.

С всяка една мека корица можете да подвързвате книжни тела с всякакви дебелини до 40 мм.

< back
Нагоре ▲