Гнезда за дискове СД / ДВД

Гнезда за дискове СД / ДВД
  • Описание
  • Предлагаме Ви черни или прозрачни CD гнезда, гнезда за DVD или Blue ray дискове за 1 или 2 диска. Препоръчваме при фиксирането на самото гнездо към готовата корица да използвате нашите самозалепващи точки.

    За по-лесно обозначаване и за избягването на грешки в поръчките условно сме разделили гнездата за поставяне на компакт-дискове на СД и ДВД. Естествено, че няма значение какъв цифров носител ще сложите в гнездото. Като казваме СД имаме в предвид малките почти квадратни гнезда, а когато говорим за ДВД имаме в предвид тези, които са почти А5 формат. Цялото това обозначение е изцяло условно и е само за ваше улеснение. Поръчки по-малко от определените количества за съжаление не могат да бъдат изпълени.
Вариант Гнездо за Цвят Размер Бр. в кашон Цена 1 бр.
ДВД 1 диск черен 188х135 мм 200 0,30 лв.
ДВД 1 диск прозрачен 188х135 мм 200 0,34 лв.
СД 1 диск черен 125х135 мм 200 0,00 лв.
СД 1 диск прозрачен 125х135 мм 200 0,30 лв.
ДВД 2 диска черен 188х135 мм 200 0,38 лв.
ДВД 2 диска прозрачен 188х135 мм 200 0,39 лв.
Цените са в лева с включен ДДС. За поръчки на стойност под 120 лева се начисляват допълнително 12 лева административни разходи по броенето, пакетирането и организирането на доставката!
Моля да имате в предвид калкулирането на допълнителната сума при оформянето на заявката!
Засега не е възможно да изпълняваме поръчки за доставка на по-малки от посочените в таблицата минимални количества.
Възможни са промени в цената без нарочно предизвестие. Снимките са илюстративни.
Изпратете запитване

Полезно

Как да смазваме шредера?

Как да смазваме шредерите?
Правилната поддръжка шредера се изисква от всички производители на шредери, за да се поддържа тяхното гаранционното покритие. Може би най-ефективният начин за грижа за вашия шредер е да се омасляват редовно главиte за рязане.

Честотата на смазване на шредера се определя от редица фактори. Първо на всички кръстосано режещи шредери (ниво 3 нагоре) трябва да бъдат смазвани по-често, отколкото тези, които режат на ленти. На второ място, шредерите, които се използват по-често се нуждаят от по-често смазване. Устройства, които са наистина под сериозно използване трябва да се смазват приблизително веднъж на всеки четири часа, докато една при

към статията

Прочети повече в "Полезно"
Нагоре ▲