Болтове за карнетки

Болтове за карнетки
  • Описание
  • Така наречените "Чикаго свързващи винтове" известни също като болтове за карнетки или книговезки винтове са лесен начин за свързване на вашите мострени материали, документи и други хартиени или кожени комплекти. Те са удобни например, за съединяване на фотографски албуми, папки, менюта, защото при тях лесно може да се промени и да се добавят страници. Можете да поставите болта за карнетки в ъгъла на своя маркетингов материал, за да има иновативен външен вид.
  • Чудесни са за мострeни комплекти, така че вашите клиенти да могат да намират от многото налични възможности това, което им трябва. Предлагат се в месинг и сребро (никелирани) в широк диапазон от размери, както и разширения за допълнително удължаване.
    Размер на отвора: M4.
    Дължини: 5мм 7 мм 15 мм. Покритие: никелово, хромирано, поцинковано.
    Продават се в опаковки от 110 броя. Възможна е и доставката на специални дължини: 3.5, 7, 10, 12, 20, 25, 30, 35 40, 50, 115 милиметра.
Номер Метал Дебелина Опаковка Цена за 1 брой
123 никел 5 мм пакет 110 бр. 0,60 лв.
112 месинг 5 мм пакет 110 бр. 0,66 лв.
290 никел 7 мм пакет 110 бр. 0,75 лв.
272 месинг 7 мм пакет 110 бр. 0,79 лв.
315 ник/мес 15 мм пакет 110 бр. 0.90 лв.
Цените са в лева с включен ДДС. За поръчки на стойност под 120 лева се начисляват допълнително 12 лева административни разходи по броенето, пакетирането и организирането на доставката!
Моля да имате в предвид калкулирането на допълнителната сума при оформянето на заявката ако е под тази граница!
Засега не е възможно да изпълняваме поръчки за доставка на по-малки от посочените в таблицата минимални количества.
Възможни са промени в цената и дизайна без нарочно предизвестие.
Изпратете запитване

Полезно

Кой вид бургия e подходяща за вас?

Малко полезна информация преди да се спрете на желаната от вас бургия, за да имате желания отвор и да ви бъде изпълнена поръчката както трябва.
В резултат от научените уроци през годините са разработени три типа бургии в зависимост от предназначението им. Основната разлика е в приложението за работа с различни видове материали/медии, както иче имат най-добрите показатели за качество. Кои са тези видове?

ТЕФЛОН (синя маркировка): от неръждаема стомана с тефлоново покритие, предназначени са за пробиване на ламиниран хартия, картон, пластмаси, каучук.

Клас 1 ​​(зелена маркировка): сравнително невисока цена, от неръждаема стомана, подходящи за всички ръчни пробивни машини.

HD (жълта маркировка): от

към статията

Прочети повече в "Полезно"
Нагоре ▲