Фастбайнд лепило

Фастбайнд лепило
 • Описание
 • Важно е да се знае! Един чувал с лепило, по данни на производителя, е достатъчен да се подвържат приблизително 8000 книги с дебелина на гръбчето ок. 10 мм.
  Макар в България това да звучи като клише и съответно много от потребителите да не вярват, на производителя, който с големи букви пише, че само неговите консумативи стават за нормална работа на дадено устройство - тук бихме искали да ни повярвате. Защото само работейки с оригиналното лепило Фастбайнд, ще можете да бъдете сигурни в качеството и дълготрайността на подвързаното.
  За разлика от много други производители на консумативи, ние предлагаме оригинален продукт на ниска цена (едно подвързване на печатен материал струва приблизително около 3 стотинки) и това е така, за да се чувствате спокоен, когато сте решили да използвате системата за термоподвързване Фастбайнд.
 • Лепилото, което предлагаме е съобразено с техническите характеристики на устройствата, здравето Ви - дори и с географското местоположение на страната ни!
  Важно уточнение!
  Все пак, това не трябва да Ви спира при избора Ви и на алтернативни термолепила, но трябва да помните, че ние не можем да прогнозираме крайният резултат от Вашите експерименти.

  Посочената цена за лепило в чувал от 10 кг.
Изпратете запитване

Полезно

Подвързва се по-бързо, отколкото се принтира

Системата за подвързване Фастбайнд ви позволява да подвържете до три книги в минута. Производителността на даден принтер, печатащ върху картон е приблизително еднаква с тази на Фастбайнд устройствата. Има и по-бързи принтери, които са способни да принтират до три страници в секунда. Тъй като една книга най-често има около 60 и повече страници, една машина Фастбайнд може да подвързва със скорост надвишаваща тази на по-бързите принтери. Например, ако печатате материал с обем от 180 страници – Фастбайнд ще го подвърже три пъти по-бързо, отколкото принтера ще го отпечата.

“Тесен вход” при автоматичното принтиране на книги
(Сравняване на времето отиващо за различните

към статията

Прочети повече в "Полезно"
Нагоре ▲