MX-II лепило за Максит

MX-II лепило за Максит
 • Описание
 • Това е специално термолепило за американските апликатори Максит. Силата на компанията е именно в техните лепила, благодарение на повече от 40-годишен опит в тази област. Това лепило е едно от най-продаваните на американския континент с наистина уникални характеристики.
  То е почти прозрачно, много лесно разтилащо се и с наистина дълъг срок за заляне повече от 2 години (т.е. ако сега си направите например стикера и след 2 години решите да го залепите някъде той ще залепне със сигурност).
  Лепилото отличава се с много голямата си "лепливост". Дори и при лек натиск с ръка се залепя веднага върху почти всякакви повърхности: хартия, дърво, метал, стъкло, полипропилен, бетон, стиропор, камък и мн. др. места.
 • Лепилото, което предлагаме е съобразено с техническите характеристики на устройствата, здравето Ви - дори и с географското местоположение на страната ни!
  Важно уточнение!
  Все пак, това не трябва да Ви спира при избора Ви и на алтернативни лепила, но трябва да помните, че ние не можем да прогнозираме крайният резултат от Вашите експерименти.
  Предлага се в кашон съдържащ 27 пакета. Цената е за кашон от 11 кг.
Цена: 35300 (BGN цена c ДДС)
Изпратете запитване

Полезно

Подвързва се по-бързо, отколкото се принтира

Системата за подвързване Фастбайнд ви позволява да подвържете до три книги в минута. Производителността на даден принтер, печатащ върху картон е приблизително еднаква с тази на Фастбайнд устройствата. Има и по-бързи принтери, които са способни да принтират до три страници в секунда. Тъй като една книга най-често има около 60 и повече страници, една машина Фастбайнд може да подвързва със скорост надвишаваща тази на по-бързите принтери. Например, ако печатате материал с обем от 180 страници – Фастбайнд ще го подвърже три пъти по-бързо, отколкото принтера ще го отпечата.

“Тесен вход” при автоматичното принтиране на книги
(Сравняване на времето отиващо за различните

към статията

Прочети повече в "Полезно"
Нагоре ▲