Роллатак лепило

Роллатак лепило
 • Описание
 • Благодарение на Ролатак, няма повече да имате проблеми с каширането или залепянето на каквито и да било хартиени повърхности.
  Специалното американско лепило за студено нанасяне върху различни повърхности се характеризира с висока адхезия и ниско съдържание на вода, като по този начин се елиминира типичният проблем при работа с Ц-200 - намокрянето и свиването на залепените материали. Ако работите с някое от устройствата Ролатак средният разход на лепило на квадратен метър ще ви бъде около 2-3 стотинки (в зависимост от порьозността на медията). Посочените показатели все пак са приблизителни.

 • Лепилото, което предлагаме е съобразено с техническите характеристики на устройствата, здравето Ви и вашата безопасност!

  Важно уточнение!
  Все пак, това не трябва да Ви спира при избора Ви и на алтернативни лепила, но трябва да помните, че ние не можем да прогнозираме крайният резултат от Вашите експерименти.

  Предлага се в разфасовки от по 0,5 литра ,1 литър и ~4 литра (1 галон).
  Посочената цена е за туба от приблизително равна на 4 литра.
Цена: 13632 (BGN цена c ДДС)
Изпратете запитване

Полезно

Планиране на твърдата подвързия

С Кейсматик серията е възможно да се направи подвързия с всякакви размери. Фастбайнд Кейсматик XT може да прави също и голямформатни корици до SRA3+ портрет или пейзаж. Максималната дебелина на мукавата е желателно да бъде 3 мм. Фастбайнд предлага висококачествена стикерна хартия за печат за лазерни и мастилено-струйни принтери. За лазерен печат стандартния размер е 329 х 500 мм, а Широкоформатен 326 х 660 мм. За мастилено-струен печат лист стандартно предлагаме е 329 х 530 мм и за голям формат 329 х 660 мм. Първо се прави дизайнът на подвързията, който ще се принтира върху листа, след което препоръчваме да

към статията

Прочети повече в "Полезно"
Нагоре ▲