RP лепило за Максит

RP лепило за Максит
 • Описание
 • Това ново специално термолепило е за намазване върху различни видове медии. Основното отличие на RP-15 е че лепилото e от т. нар. контактни лепила за разлика от МХ-II. След като е нанесено върху медията Вие имате от 2 до 4 минути време, за да го залепите върху желаната повърхност (лепилото се "втвърдява" с течение на времето). RP-15 осигурява здрава и перманентна връзка с почти всички повърхности и може да се използва с всички модели апликатори Максит.
  КАКВИ СА РАЗЛИКИТЕ С МХ-II?
  1. Първата и основна разлика е, че при обрязване с гилотина RP-15 не полепя по резеца и не излиза от мястото на срязване. По този начин се избягва неудобството да се почиства отрязаната страна (напр. фотоалбумите) допълнително, защото са се слепнали страниците.
  2. RP-15 е по "прощаващо" лепило. То Ви позволява по-лесно и по-спокойно да позиционирате двете страни преди да ги залепите една към друга, а дори и да ги залепите да можете пак да ги отлепите ако сте го направили неточно (но пак в рамките на тези от 2 до 4 минути време). Когато залепяте две гъвкави медии гръб с гръб RP-15 Ви осигурява по-твърдо залепяне.
 • 3. RP-15 се препоръчва за направата на книжните тела например на фотоалбумите, докато MX-II е по-добре за изработката на твърдите корици.
  Лепилото залепва при натиск с ръка и/или валяче. Лепи се върху различни повърхности.
  Важно уточнение!
  Все пак, това не трябва да Ви спира при избора Ви и на алтернативни лепила, но трябва да помните, че ние не можем да прогнозираме крайният резултат от Вашите експерименти.
  Предлага се в кашон съдържащ 15 пакета. Цената е за кашон.

  ПС. Въпреки, че на снимката си приличат с МХ-II те са различни лепила.
Цена: 24000 (BGN цена c ДДС)
Изпратете запитване

Полезно

Подвързва се по-бързо, отколкото се принтира

Системата за подвързване Фастбайнд ви позволява да подвържете до три книги в минута. Производителността на даден принтер, печатащ върху картон е приблизително еднаква с тази на Фастбайнд устройствата. Има и по-бързи принтери, които са способни да принтират до три страници в секунда. Тъй като една книга най-често има около 60 и повече страници, една машина Фастбайнд може да подвързва със скорост надвишаваща тази на по-бързите принтери. Например, ако печатате материал с обем от 180 страници – Фастбайнд ще го подвърже три пъти по-бързо, отколкото принтера ще го отпечата.

“Тесен вход” при автоматичното принтиране на книги
(Сравняване на времето отиващо за различните

към статията

Прочети повече в "Полезно"
Нагоре ▲