Мукава с дунапрен

Мукава с дунапрен
  • Описание
  • Предлаганата от нас мукава с дунапрен е обичаен елемент за вграждане в корицата, който освен че дава здравина, придава и обем. Стандартната мукава с дунапрен Фастбайнд се предлага в няколко дебелини (стандартно ок 2 мм). Подходяща е за направата на луксозни издания: премиум фотоалбуми, класьори, календар-бележници и т.н.
  • При заявка, могат да бъдат форматирани мукави със специфичен размер, различен от стандартните. За листа в размер 100х70 см минималното количество за поръчка е 10 листа.
Изпратете запитване

Полезно

Планиране на твърдата подвързия

С Кейсматик серията е възможно да се направи подвързия с всякакви размери. Фастбайнд Кейсматик XT може да прави също и голямформатни корици до SRA3+ портрет или пейзаж. Максималната дебелина на мукавата е желателно да бъде 3 мм. Фастбайнд предлага висококачествена стикерна хартия за печат за лазерни и мастилено-струйни принтери. За лазерен печат стандартния размер е 329 х 500 мм, а Широкоформатен 326 х 660 мм. За мастилено-струен печат лист стандартно предлагаме е 329 х 530 мм и за голям формат 329 х 660 мм. Първо се прави дизайнът на подвързията, който ще се принтира върху листа, след което препоръчваме да

към статията

Прочети повече в "Полезно"
Нагоре ▲