Масло за шредери

Масло за шредери
  • Описание
  • Закупуването на шредер е голяма инвестиция за всеки офис. Неговата задача е да ви дава сигурност, знаейки че всички конфеденциални или лични документи, които изхвърляте, са в състояние, в което никой не може да извлече информация от тях. За да си осигурите безаварийност при неговата експлоатация, шредера трябва да бъде смазван периодично. Ако това не се прави, е възможно шредера да се запуши с изрезки и евентуално да спре да работи.
  • Специалното масло за шредери е с такава формула, че да покрива с тънък слой режещия механизъм, като по този начин не позволява на хартията да "залепва" към остриетата, гарантирайки безаварийност и увеличавайки живота на уреда. Други смазочни масла за обща употреба, също могат да се ползват ( известни оговорки, защото не всички са за такъв вид механизъм). Вероятно ще можете да намерите заместител, експериментирайки върху шредера, но трябва да бъдете честни към себе си, цената на нашето масло е достатъчно ниска, за да си спестите главоболието и разходите за сервиз.
    1 литър масло и при много често смазване, стига за около 1-2 години (зависи от големината и капацитета на употреба на шредера)
Цена: 2189 (BGN цена c ДДС)
Изпратете запитване

Полезно

Как да смазваме шредера?

Как да смазваме шредерите?
Правилната поддръжка шредера се изисква от всички производители на шредери, за да се поддържа тяхното гаранционното покритие. Може би най-ефективният начин за грижа за вашия шредер е да се омасляват редовно главиte за рязане.

Честотата на смазване на шредера се определя от редица фактори. Първо на всички кръстосано режещи шредери (ниво 3 нагоре) трябва да бъдат смазвани по-често, отколкото тези, които режат на ленти. На второ място, шредерите, които се използват по-често се нуждаят от по-често смазване. Устройства, които са наистина под сериозно използване трябва да се смазват приблизително веднъж на всеки четири часа, докато една при

към статията

Прочети повече в "Полезно"
Нагоре ▲