Новини

Копис 2014 Копис 2014

Копис 2014

Дата на провеждане 16-19.X.2014 Интер експо център София Заповядайте в единственото национално изложение в областта на полиграфията в България. Приготвили сме дави покажем няколко нови решение в областта на следпечата, които ще разширят бизнеса ви. Нашият щанд е на централно място и лесно може да бъде видян. Изключително голям посетителски интерес регистрира специализираното изложение за рекламни и печатни технологии и комуникации – COPI`S. В трите дни - 8, 9 и 10-ти октомври, в зали 3, 4 и 5 на Интер Експо Център – София, на обща площ 5000 кв. м се представиха над 100 директни изложители. В2В форумът събра специалистите в производството и търговията с печатна, светеща, външна и сувенирна реклама, както и компании за визуални комуникации. Освен печатниците, внушително беше присъствието и на дистрибуторите на машини и технологии за дигитален печат, медии.

Заповядайте в единственото национално изложение в областта на полиграфията в България. Приготвили сме дави покажем няколко нови решение в областта на следпечата, които ще разширят бизнеса ви. Нашият щанд е на централно място и лесно може да бъде видян.

Изключително голям посетителски интерес регистрира специализираното изложение за рекламни и печатни технологии и комуникации – COPI`S. В трите дни – 8, 9 и 10-ти октомври, в зали 3, 4 и 5 на Интер Експо Център – София, на обща площ 5000 кв. м се представиха над 100 директни изложители. В2В форумът събра специалистите в производството и търговията с печатна, светеща, външна и сувенирна реклама, както и компании за визуални комуникации. Освен печатниците, внушително беше присъствието и на дистрибуторите на машини и технологии за дигитален печат, медии.

< Назад
Нагоре ▲