Новини

Копис 2016 Копис 2016 Копис 2016

Копис 2016

Дата на провеждане 05 - 07.X.2016 Интер експо център София Петото издание на единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България – COPI‘S – Communication art print image sign, организирано от Интер Експо Център,ще се проведе от 5 до 7 октомври 2016 г. Събитието събира ежегодно специалистите в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама, като най-внушително е присъствието на дистрибуторите на машини, технологии и медии за дигитален широкоформатен печат. Като важен форум за развитието на печатарската и рекламната индустрия в Югоизточна Европа COPI`S ежегодно привлича нарастващ брой специалисти от страната и региона.

Петото издание на единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България – COPI‘S – Communication art print image sign, организирано от Интер Експо Център,ще се проведе от 5 до 7 октомври 2016 г.
Събитието събира ежегодно специалистите в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама, като най-внушително е присъствието на дистрибуторите на машини, технологии и медии за дигитален широкоформатен печат. Като важен форум за развитието на печатарската и рекламната индустрия в Югоизточна Европа COPI`S ежегодно привлича нарастващ брой специалисти от страната и региона.

< Назад
Нагоре ▲