Новини

Графима 2018

Графима 2018

Дата на провеждане: 26-29.IX.2018 Изложбен панаирен център Белград, Сърбия Сърбия, Белград. И тази година заедно със сръбския ни офис ще покажем най-доброто оборудване за довършителни процеси в полиграфията. Този специализиран Белградски панаир се превръща в един от основните инициатори на по-бързото развитие на графичния сектор в Сърбия и дълго време е и водещо изложение е събитие от този вид в региона. Благодарение на своята дейност, панаира е пряко свързан с най-важните тенденции в икономиката и се дължи на много местни и международни изложители и голямо посещение, то е било неизбежна бизнес точка за среща за дълго време. По принцип, на Графима е място за среща на всички експерти, чиято дейност е свързана с графичен производството и това е първата дестинация за международен продукт и с участието на изложителя на нашия пазар.

Сърбия, Белград. И тази година заедно със сръбския ни офис ще покажем най-доброто оборудване за довършителни процеси в полиграфията.
Този специализиран Белградски панаир се превръща в един от основните инициатори на по-бързото развитие на графичния сектор в Сърбия и дълго време е и водещо изложение е събитие от този вид в региона. Благодарение на своята дейност, панаира е пряко свързан с най-важните тенденции в икономиката и се дължи на много местни и международни изложители и голямо посещение, то е било неизбежна бизнес точка за среща за дълго време. По принцип, на Графима е място за среща на всички експерти, чиято дейност е свързана с графичен производството и това е първата дестинация за международен продукт и с участието на изложителя на нашия пазар.

< Назад
Нагоре ▲