ЕВА 7260 ЕВА 7260
ТОЧНО МЕРЕНЕ
Лесен и удобен начин за управление на гилотината
БЕЗОПАСНА СМЯНА НА РЕЗЕЦА
Безопасна и удобна смяна на острието без сваляне на капаците.
НОВ НАЧИН НА РЯЗАНЕ
Пасва на естественото положение на ръцете
КАЧЕСТВО ВЪВ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ
За да се наслаждавате
 • Описание
 • Технически параметри
 • Брошура
 • Видео
 • Гилотина EBA/IDEAL 7260 с хидравлично острие и стяга, EASY-CUT, програмируема мощност на задната подравняваща с тъчпад и инфра-червена светлинна завеса за безопасност на предната маса. Хидравлични острие и стяга. Оборудвана с най-новата, патентована система за активиране на острието (EASY-CUT) чрез лостове за по-удобно и безопасно рязане. Цялостен пакет за безопасност СБЗ: ИЧ светлинна завеса за безопасност на предната маса; предпазен капак на задната маса; заключващ се главен прекъсвач; електронно контролирано управление с две ръце.
 • Запаметява 99 програми с по 99 стъпки всяка, като всяка стъпка отделно може да включва в себе си до 9 повтарящи се движения.
  Резецът е оборудван с пулт за управление, който позволява да бъде направлявано подаващото рамо аналогично на моделите от серията ЕР. Гилотина EBA/IDEAL 7260 има на пулта си цифрова клавиатура за въвеждане на желаните параметри (координати) на рязането.
 • 24 волтово управление(ниско напрежение); диск за безопасност; автоматично връщане на острието и клапата от всяко положение; устройство за смяна на резеца с предпазител на острието; регулиране на дълбочината на острието от външната страна на машината; лесна смяна на острието за рязане и смяна на контраножа от предната част на машината без сваляне на капаците. Педал, за показвне на линията на рязане, чрез предварително механична притискане на хартията. Оптична линия рязане с ярки и трайни светодиоди.
 • Електрическа задна подравняваща управлява със сензорен панел за лесна настройка, многоезични указания за операторите и цифров дисплей. Измерване в см или инчове (показване с точност до 1/10 мм или 1/100 инча). 99 програми с 99 стъпки във всяка програма (до 15 повтарящи се прореза могат да бъдат интегрирани в програмата като една единствена стъпка). Програмата се стартира автоматично. 10-бутонна клавиатура за настройка на измерването. Предварително програмирани измервания за от A3 до A6 стандартни размери хартия. Бутон за запаметяване за повтарящи се прорези. Автоматична функция SET за справка за измерването чрез бутона старт. Праграмируема EJECT функция - за избутване на хартита. Самодиагностична система с индикация за грешки на дисплея.
 • Регулиращ бутон за безстепенно регулиране на натиска (мин. 200 / макс. 1100 daN) и манометър. Фалш клапа за деликатна работа. Масивна входна маса, изработена от лят алуминий с плотове от неръждаема стомана. Острие, изработено от висококачествена стомана HSS. Хидравличен ход за рязане с висока точност на рязане. Излято алуминиев държач на острието и регулируеми водачи на острието. Алуминиева клапа за стягане. Регулируема дълбочина на острието. Здрава чугунена рамка на машината. Движима на колела. И в добавък с практически държач и ъгъл за подреждане. Като опция се предлага комплект от странични плотове (ляво и дясно). Качество "Произведено в Германия".
  Тази гилотина е напълно идентична с гилотина IDEAL 7260.
 • Максимална ширина на рязане до 720 мм
 • Височина на рязане¹ 80 мм
 • Притискане хидравлично / автоматично
 • Дълбочина на плота отзад / отпред    720 / 530 мм
 • Минимален размер за обрязване / с фалш клапата    20 / 90 мм
 • Габарити на гилотината(Ш х Д х В)     114 x 150 x 134 см
 • Ток / Мощност     230 V 50 Hz / 1900 W
 • Тегло нетно + метална стойка  628 кг.
 • Артикулен номер  72613131
¹ Взависимост от материала. 2 "Geprüfte Sicherheit" ("Изпробвана безопасност") или GS сертификат е доброволно сертифициране на ел. техника в Германия. Това показва, че оборудването отговаря на немските (ако има такива и европейските) изисквания за безопасност за този тип устройства. Основната разлика между GS и CE маркировката е, че спазването на европейските изисквания за безопасност при GS е тествано и сертифицирано от държавно одобрен независим орган, докато СЕ маркировката е доброволна декларация на самия производител, че стоката му отговаря на европейските стандарти. Тестването за GS сертификат е достъпно в различни лаборатории, като например, DGUV, тест на TÜV, NEMKO и IMQ и др. Техническите данни са приблизителни. Възможна промяна в цените и техническите параметри без предизвестие. ПС. Ние се стремим описанието, снимките и спецификациите да бъдат напълно автентични. За съжаление, поради големия брой артикули, които се предлагат, e неизбежнo понякога да се появяват неточности. Моля да ни уведомите, ако забележите такава. Благодарим.

Направено в Балинген

 • Направено в Балинген

 • Как изглежда и работи ЕВА 7260

ЕВА 7260
Цена: 3888300 (BGN цена c ДДС )
Изпратете запитване

Полезно

Коя гилотина е по-добра?

Коя гилотина е по-добра?
С ролков, саблен или прав резец?

Мнозина от нас си задават този въпрос, когато пред тях възниква необходимостта да закупят някакво режещо средство.

На този въпрос няма еднозначен отговор, защото всички видове ножове се намират в различна ценова категория и са предназначени за различни цели. Изборът зависи от потребностите на купувача.Три са основните въпроси, на които трябва да си отговорите:

1. Какъв формат искам да режа?

2. Какви медии или дебелини трябва да мога да обрязвам?

3. На какво натоварване трябва да издържа гилотината?

Нека първо да обясним какви са разликите помежду им, за да е ясно къде даденият тип нож може

към статията

Прочети повече в "Полезно"
Нагоре ▲