image

Корисно

Кои битови е погоден за вас?

Кои битови е погоден за вас?
  • image
  • image

Некои корисни информации пред да го прекинете саканата бургия, за да имате саканиот отвор и да ви биде извршена нарачка како што треба.
Како резултат од научените лекции во текот на годините се развиени три типа бургии во зависност од нивната намена. Основната разлика е во апликацијата за работа со различни видови на материјали / медиуми, како иче имаат најдобрите индикатори за квалитет. Кои се овие видови?

Тефлон (сина ознака): од нерѓосувачки челик со тефлон слој, наменети се за дупчење на ламинат хартија, картон, пластика, гума.

Класа 1 (зелена ознака): релативно невисока цена, од нерѓосувачки челик, погоден за сите рачни ударна машини.

HD (жолта ознака): од висококвалитетен нерѓосувачки челик, покриени се со специјално обложени со висока густина. Животот на овој тип бургии е четири пати подолго од колку на оние од Класа 1 бургии. Погодни за сите познати рачни и автоматски машини за дупчење.

< back
Нагоре ▲