image
MAMO SQ 320 MAMO SQ 320
РАМЕН ГРБ
витка и шие до 30 листа!
ЗА КОЧАНИ И БЕЛЕЖНИК
макс. 32 х 61 цм
ЕЛЕКТРОНСКО УПРАВУВАЊЕ
само једним прстом
 • Опис
 • Технички параметри
 • Додатоци
 • Видео
 • Жица шивачка за професионална, тешка употреба. Може да шие и да склопи до 30 листови (70 g / m2). Уредот може да се справи со големина на медиум до 32x61 cm со шиење со стандардни или "омега" загради. Мамо SQ 320 користи 26/6 или 26/8 загради (права или омега). Големината на хартијата се регулира лесно и брзо преку Рачката поставена меѓу механизмот за стегање.
  Лесно за работа - Нема време за загревање. Едноставно ставете листовите и машината ќе ги врзе и ќе ги склопи во брошура за секунди!
 • Можете да правите дури кочанно шиење. Хартијата е секогаш центрирана. Со двете или четирите (ако дополнителните глави се монтирани) телчетата можат да бидат поставени на еднакво растојание по желба од операторот. Уредот има вграден електронски бројач, полн со опција за избор на рачен или автоматски режим.
 • Можете да правите дури кочанно шиење. Хартијата е секогаш центрирана. Со двете или четирите (ако дополнителните глави се монтирани) телчетата можат да бидат поставени на еднакво растојание по желба од операторот. Уредот има вграден електронски бројач, полн со опција за избор на рачен или автоматски режим.
 • Издржливост на оптоварување 2 (+2) глави на Спојувач обезбедуваат за многу години напред оптималност при работа. Одличниот дизајн - постигнува лсено најбараните професионални резултати во фирмата. Не се потребни никакви алатки за префрлување помеѓу одделните димензии на брошурите, режимите на работа (рачно / автоматски), локацијата на главите на шивачка, оперативните функции (брошури или само виткање или едноставно затворање).
 • Може савити и шијезаједнички и појединачно
 • Снабдевање с хартиjа ручно или аутоматски
 • Продуктивност нормален грбдо 480 бр./час
 • Продуктивност (рамен грб)до 290 бр./час
 • Величина обичне кламерице за рад 26/6 и 26/8
 • Величина "Омега" кламерице за рад 26/6 и 26/8
 • Макс. дебљина папира за хефтање 30 листа (70 гр./м²)
 • Мин. величина папира за хефтање 14 х 16 см
 • Макс. формат за хефтање 32 х 61 см
 • Броj главе за хефтање до 4
 • Система против блокирања рада има
 • Бројач са индикатором, Стоп функција "нема кламерице", "проблем" да
 • Видове кламерице за рад прави и омега
 • Напајање/ Hz / Макс. јачина струје 17 Вата / 220-240 V / 50-60 Hz
 • Димензије (Ш х Д х В) 61 x 52 x 50 см
 • Нетно маса 60 кг.
Технички подаци су приближне. Евентуалне промене у цени без најаве. Ми се труди да описи, слике и спецификације производа буду поптуно веродостојни. Назалост, услед великог броја артикала у понуди, неизбежно је да нам се понекад поткраду сам греске. Љубазно Вас молимо да нам се јавите уколико приметите грешку. Хвала.
 • Станд - кабинет оптимална рада и ефикасност.

МАМО SQ 320

 • МАМО SQ 320

 • МАМО SQ 320 презентација

MAMO SQ 320
Цена: 715679 (EURO цена со ДДВ )
Испратете барање

Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системата за подвързване Фастбајнд ви позволява да подвържете до три книги в минута. Производителността на даден принтер, печатащ върху картон е приблизително еднаква с тази на Фастбајнд устројствата. Има и по-бързи принтери, които са способни да принтират до три страници в секунда. Тъј като една книга нај-често има около 60 и повече страници, една машина Фастбајнд може да подвързва със скорост надвишаваща тази на по-бързите принтери. Например, ако печатате материал с обем от 180 страници – Фастбајнд ще го подвърже три пъти по-бързо, отколкото принтера ще го отпечата.

“Тесен вход” при автоматичното принтиране на книги
(Сравняване на времето отиващо за различните

Прочитај повеќе

Прочитај повеќе "Корисни"
Нагоре ▲