image
IDEAL 2604-4 IDEAL 2604-4
ИНТЕЛИГЕНТНА КОНТРОЛА
Грижете се за вашата безбедност
Ефективни и веродостојни
Шредерот е дизајниран за долгорочно користење
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ
1 копче контролира сè
ФУНКЦИОНАЛНИ ДИЗАЈН
Ем корисно, ем убава дрвена обвивка
 • Опис
 • Технички параметри
 • Брошура
 • Видео
 • Професионален модел за големо оптоварување во канцеларијата
  Дрвено тело со прекрасен дизајн и квалитетна изработка.
  Направено целосно во фабриката на ИДЕАЛ во Германија.
  Може да уништи CD/DVD/Blue Ray, клипови со хартија, спојки и хартија. Може да вчитате хартија до големина А4.
 • Шедерите со серија IDEAL 2604 имаат електронски контролен панел за капацитет. Вградената транспарентна заштитна обвивка на отворот при апсорпција на материјалите за добиточна храна за уништување е поврзана со контролната табла. На овој начин се постигнува поголема безбедност затоа што, во случај на затнување на хартиена дупка, пополнете ја фиоката со исечоци или друга пречка - заштитата автоматски се исклучува и шредерот се исклучува. Престанува да работи кога ќе се отвори вратата од кабинетот. Како и секој од нашите квалитетни производи, постои двојна заштита од прегревање во комбинација со одликата за заштеда на енергија. Уништувачот автоматски се исклучува целосно ако не работи 15 минути.
 • Современата контролна табла го олеснува започнувањето / стоп / премотувањето на механизмот за сечење. Уништувачот има и визуелни индикатори кои ја покажуваат вистинската работна позиција; автоматско стартување и запирање благодарение на монтираната фотоцела под капакот; Електронска контрола на капацитетот - индикација за капацитетот што го користи уништувачот за време на работата; сечење шахтите од челик тип "Солинген".
 • Добиениот отпад се собира во голем сад што има 100 литри и лесно се отстранува благодарение на подвижниот механизам на ролери. Ако садот е полн, добивате индикација за светло и уништувачот престанува да работи соодветно.
  Нашите инженери вложија максимални напори да го направат овој уништувач да работи долго и без проблеми, така да имате гаранција за доживотно траење на сечење шахти.
 • Подмачкување Автоматско
 • Безбедносно ниво P-4
 • Ширина на отворање 260 мм
 • Големина на парче 4x40 мм
 • Макс. број (70гр/м²)2 25-27 листа
 • Макс. број (80г/м²)2 21-23 листа
 • Категорија канцеларија/работни групи
 • Метод на сечење сечење на краст
 • Уништување на папир, картон, кредит карте, CD/DVD
 • Работна брзина 0,10 м/с
 • Обемот на кабинетот е 125 литри
 • Корпа за сечење собира 100 литри
 • Напојување / Hz / Енергија 230 V / 50-60 Hz / 640 kW
 • Димензии (Ш x Д x В) 495 x 470 x 926 мм
 • Моторна заштита / индикатор за клуч / статус / фотоцел да
 • Нето тежина 48 кг.
 • Производ број 26049111
 • GS сертификат3№ DP 10036
¹ Телото има гаранција од 12 месеци, која може да се продолжи до 60 месеци ако сакате. 2 Погоден само за папир ... ³ Забележете дека ова е максимална количина хартија што може да се обработи во исто време за да се осигурате дека уништувачот ќе работи правилно.Техничките податоци се приближни. Можна промена во цените и техничките параметри без најава.П.С. Ние се стремиме да ги задржиме описите, фотографиите и спецификациите целосно автентични. За жал, поради големиот број понудени предмети, неизбежно е и понекогаш се појавуваат неточности. Ве молиме, известете ни дали забележите. Ти благодарам

Безбедност на уништувачите на документите IDEAL

 • Безбедност на уништувачите на документите IDEAL

 • Видео презентација за IDEAL 2604 уништувач

 • Направено в Балинген

 • IDEAL гаранциjа

 • Working people in IDEAL company

 • IDEAL маслени листови за уништувачи на документи

 • Одговорност на уништувачите на документи на IDEAL

IDEAL 2604-4
Цена: 82431 (EURO цена со ДДВ )
Испратете барање

Корисно

Како да подмачкувате шредери?

Как да смазваме шредерите?
Правилната поддръжка шредера се изисква от всички производители на шредери, за да се поддържа тяхното гаранционното покритие. Може би нај-ефективният начин за грижа за вашия шредер е да се омасляват редовно главиte за рязане.

Честотата на смазване на шредера се определя от редица фактори. Първо на всички кръстосано режещи шредери (ниво 3 нагоре) трябва да бъдат смазвани по-често, отколкото тези, които режат на ленти. На второ място, шредерите, които се използват по-често се нуждаят от по-често смазване. Устројства, които са наистина под сериозно използване трябва да се смазват приблизително веднъж на всеки четири часа, докато една при

Прочитај повеќе

Прочитај повеќе "Корисни"
Нагоре ▲