image

Контакти

Aдминистративна канцеларија

(само за кореспонденција)

БУГАРИJA, Софиja 1407
ул. “Беломорски проход” №66, 2/А/7

*Во нашата канцеларија нема да видите / тестираат било производи, тие можат да се видат само во нашиот изложбен салон!

Демонстрационен центaр

ул. “Николаj Хаjтов” №12
Софиjа 1113, БЪЛГАРИJА
“ИЗТОК” – Бизнес центар

телефон: (+359 87) 89 82 89 0
телефон: (+359 2) 962 79 74
е-пошта: contact@langri.eu
скаjп: langri_ltd

*Ако сакате да се направи демо, ве молиме јавете ни однапред да биде во можност да ви се претвори посебно внимание. Некои машини се бара време да се загрее, пред да работат

  • Повратна информација

  • Наруџбеница

    Податоци за фактура

    yesno

YesСе согласувам со условите за испорака!* Ве молиме пополнете ги празните полиња се покаже на текстот. Кога точниот одговор, вашето барање ќе биде испратена. Ова е да се избегнат несакани спам.

captcha
Нагоре ▲