image

Машини

 • darix-evolution-turbo

  darix-evolution-turbo

  • Целосно автоматска линија
  • Прави различни големини
  • Макс. големина: 46/90 cm (отворен)
  • Континуиран процес
  • Брзина; 20 корици / мин.
  Прочитај повеќе
 • touchline-cp375-mono

  touchline-cp375-mono

  • Перфорирана хартија до 300 гр. / м2
  • Збира медиуми до 400 гр. / м2
  • Импозантна брзина - до 6000 свиткување на час
  • Макс. големина на медиумот - 375х1050 мм
  • Комплетен автомат
  Прочитај повеќе
 • uchida-foilglazer

  uchida-foilglazer

  • Сигурен ламинатор и печатар за златно печатење
  • Макс. до 365x600 мм
  • Проширлив фидер
  • Автоматско доставување на медиумите
  • Подобрува продуктивноста и портфолио
  • Погоден за повеќето дигитални принтери
  Прочитај повеќе
 • eba-4305

  eba-4305

  • До 60 месеци гаранција! *
  • За формати до А3
  • 435 мм длабочина и 430 широчина!
  • Секач од челик "Солинген"
  • Можеби највисок квалитет на изработка
  • Сече хартија со дебелина до 40 мм
  Прочитај повеќе
 • fastbind-elite

  fastbind-elite

  • Идеална за копирни центри
  • За 20 сек. лепи книга до 4 см и А4+ формат
  • Немате брак при работа
  • Универзална система за лепене
  • До 5 години гаранција *
  Прочитај повеќе
 • foiltech-ft-12f

  foiltech-ft-12f

  • Автоматски поднесување и отстранувања
  • Нема клише
  • Нема потреба за подготовка
  • Дигитална контрола на температурата и брзината
  • Флексибилно решение за реклама
  Прочитај повеќе
 • fastbind-c-500

  fastbind-c-500

  • Бигова до 50 см ширина.
  • До 5 години гаранција *.
  • Иновативен начин на биговане.
  • 4 сигнали со едно поставување.
  • Исто така, работи со "лизгави" материјали.
  Прочитај повеќе
 • uchida-versa-trim

  uchida-versa-trim

  • Работи со хартија 350 гр / м2
  • Комплетна автомат
  • Може да сече, перфориран и бигова
  • Работен формат А4
  • За покани, картички, визит карти. билети
  • 36 месеци гаранција!
  Прочитај повеќе
 • linea-dh-360

  linea-dh-360

  • Може да се користи како десктоп или слободен систем
  • Цврста машина направена од метални компоненти
  • Ролни со голем дијаметар, за да издржат тешкотиите при континуирана работа
  • Достапно во 4 типа од А3 - А0
  Прочитај повеќе
 • rapid-106
 • tape-dispenser-tendo-p-1200

  tape-dispenser-tendo-p-1200

  • Премиум класа
  • Иновативна технологија
  • Лесно сечење со наклонет нож
  • Избегнува стресот врз вашиот зглоб
  • Хромирана нож со централна линија
  • Лево-десна рака? Не е важно
  • Прилагодена етикета по сопствен избор
  • Ној, 2 пати подебели од стандардните модели
  Прочитај повеќе
Нагоре ▲