image

За налепници

 • Rollataq – 62

  Rollataq – 62

  • Уред за каширање базиран на вода
  • Лепилото има специјални состојки за да се минимизира изобличувањето на медиумите
  • Имате до неколко мин. за да ги прилагодите медиумите
  • Во состојба на силна постојана врска до около 10 минути
  • Лепењето нема да се промени од топлина, влажност или стареење
  • Процесот е без киселина и нетоксичен
  Прочитај повеќе
 • Procote – 2

  Procote – 2

  • Поставување и де-монтирање повторно во секое време
  • Има контрола на температурата
  • Користи од уметници, за да прикачат хартија кон секој материјал
  • Суво на додир на секундата во која допре медиумот
  Прочитај повеќе
 • Maxit II – 30

  Maxit II – 30

  • 30 см ширина на машината
  • Уред за правење на налепници
  • Налепници од различни хартија, кожа, текстил
  • Голем формат отпечатоци (постери, дисплеи и сл.)
  • Фото албуми, корици на книги
  • Етикети, загатки и други десктоп игри
  • Промотивни материјали
  Прочитај повеќе
 • Maxit II – 62

  Maxit II – 62

  • 62 см ширина на машината
  • Уред за правење на налепници
  • Налепници од различни хартија, кожа, текстил
  • Голем формат отпечатоци (постери, дисплеи и сл.)
  • Фото албуми, корици на книги
  • Етикети, загатки и други десктоп игри
  • Промотивни материјали
  Прочитај повеќе
 • Maxit II – 91

  Maxit II – 91

  • 91 см ширина на машината
  • Уред за правење на налепници
  • Налепници од различни хартија, кожа, текстил
  • Голем формат отпечатоци (постери, дисплеи и сл.)
  • Фото албуми, корици на книги
  • Етикети, загатки и други десктоп игри
  • Промотивни материјали
  Прочитај повеќе
Нагоре ▲