image

Пречистватели на въздуха

 • IDEAL AS10

  IDEAL AS10

  • Сензор за воздух во затворен простор
  • Мерење и прикажување на квалитетот на воздухот
  • Измерете сè во реално време
  • Поврзување и контрола на прочистувачите на IDEAL AP PRO
  • Мерки честички прашина, органски испарувања, температура, влажност и притисокот на воздухот
  • Комплетен автоматски режим
  • WiFi врска
  Прочитај повеќе
 • IDEAL AP140 PRO

  IDEAL AP140 PRO

  • За просторија од 120 – 160 кв.м.
  • За мед. и индустриски простории
  • Далечински управувач
  • 360 ° филтер HEPA
  • Може да елиминира до 99,99% од коронавирусот!
  • Се препорачува за страдаат од алергија
  • Против хемикалии и мириса
  • Против PM2.5 честички и NO2
  • До 50% помала потрошувачка на енергија
  • Ултра тивко работење
  • Ноќен режим
  • Тајмер за работа
  • WiFi конекција
  • Супериорни сензори за автоматски режим
  Прочитај повеќе
 • IDEAL AP80 PRO

  IDEAL AP80 PRO

  • За просторија од 70 – 100 кв.м.
  • Oдобрено за употреба во медицински установи
  • Далечински управувач
  • Филтер 360 ° (HEPA + активен јаглерод)
  • Може да елиминира до 99,99% од коронавирусот!
  • Се препорачува за страдаат од алергија
  • Против хемикалии и мириса
  • Против PM2.5 честички и NO2
  • Ниска потрошувачка на енергија
  • Ултра тивко работење
  • Ноќен режим
  • Тајмер за работа
  • WiFi конекција
  • Супериорни сензори за автоматски режим
  Прочитај повеќе
 • IDEAL AP60 PRO

  IDEAL AP60 PRO

  • За просторија од 50-70 кв.м.
  • Approved for use in medical facilities
  • Одобрено за употреба во медицински установи
  • Далечински управувач
  • Филтер 360 ° (HEPA + активен јаглерод)
  • Може да елиминира до 99,99% од коронавирусот!
  • Се препорачува за страдаат од алергија
  • Против хемикалии и мириса
  • Против PM2.5 честички и NO2
  • Ниска потрошувачка на енергија
  • Ултра тивко работење
  • Ноќен режим
  • Тајмер за работа
  • WiFi конекција
  • Супериорни сензори за автоматски режим
  Прочитај повеќе
 • IDEAL AP40 PRO

  IDEAL AP40 PRO

  • За просторија од 30-50 кв.м.
  • Одобрено за употреба во медицински установи
  • Далечински управувач
  • Филтер 360 ° (HEPA + активен јаглерод)
  • Се препорачува за страдаат од алергија
  • Против хемикалии и мириса
  • Против PM2.5 честички и NO2
  • Ниска потрошувачка на енергија
  • Ултра тивко работење
  • Ноќен режим
  • WiFi конекција
  • Супериорни сензори за автоматски режим
  Прочитај повеќе
 • IDEAL AP30 PRO

  IDEAL AP30 PRO

  • За просторија од 20-40 кв.м.
  • Одобрено за употреба во медицински установи
  • Филтер 360 ° (HEPA + активен јаглерод)
  • Може да филтрира до 99,99% коронавирус!
  • Се препорачува за страдаат од алергија
  • Против хемикалии и мириса
  • Против PM2.5 честички и NO2
  • Ниска потрошувачка на енергија
  • Ултра тивко работење
  • Ноќен режим
  • WiFi конекција
  • Супериорни сензори за автоматски режим
  Прочитај повеќе
Нагоре ▲