image

Сите гилотини

 • GRAFCUT 73H

  GRAFCUT 73H

  • Целосно хидраулична гилотина
  • Работна ширина - 73 см
  • Точна и сигурна
  • Заштитен екран со IR заштита
  • 100 програми и секоја со по 100 чекори
  • Само-дијагностицирање и најавување
  Прочитај повеќе
 • IDEAL the 56

  IDEAL the 56

  • Гилотина од нова генерација
  • Управување со дигитален процес
  • Работна ширина - 56 см
  • Хидраулични и прецизни
  • Заштитен Екран со IR заштита
  • Илјадници програми и секоја со по 99 повторувања
  • Прилагодување на работната висина
  • Само-дијагностицирање со водење дневник
  • Ергономска промена на сечилото
  • Анимирани совети за работа
  • Сите алатки вклучени во машината
  Прочитај повеќе
 • Uchida Aero-Die-Cut

  Uchida Aero-Die-Cut

  • Автоматска машина за штанцање
  • Брзина до 1000 листови / час
  • Работи со „стандардни“ матрици
  • Лесно одржување и управување
  • Непосредна промена на задачата.
  • Работи со 365 x 515 mm медиуми.
  • Интуитивна контрола.
  • Удри во 2 различни начини на ист лист
  • Можно е автоматско сортирање
  • Можно е автоматско раздвојување на отпадот
  Прочитај повеќе
 • KAYM 115 PLS

  KAYM 115 PLS

  • Ширина на сечење 115 см
  • Рачни, полу- и целосно автоматски режими
  • LCD екран на допир од 25 см
  • Долг работен век
  • Прилагодлив хидрауличен горен стегач
  • 1000 програми x 65 чекори на програмата секоја од нив
  • Програма за сечење со иста големина (бесконечно)
  • Ел. заклучена заштита со моментална сопирачка на моторот
  • Ултра мазна не'рѓосувачка површина на табелата
  • Чувствително позиционирање на задната траса
  • Автоматска ориентација на задната траса
  • Следење на екранот и одржување на електрични или механички проблеми
  • Подолг век на траење на сечилото
  • Брза и лесна замена на сечилото
  • Јасно видлива ЛЕР на линијата ја покажува исечената линија
  • Едновремено леано тело за поголема стабилност
  Прочитај повеќе
 • KAYM THREE KNIFE TRIMMER

  KAYM THREE KNIFE TRIMMER

  • Рачни и целосно автоматски режими
  • Серво систем за автоматско прилагодување на страничните ножеви со мерен екран
  • Функции за работа со еден нож или два ножеви за други процеси на пост-печатење
  • Прилагодлив хидрауличен горен стегач
  • Способност да заштедите до 1000 програми
  • Електрично заклучена моторна сопирачка со моментална сопирачка
  • Пренесувач на отпад
  • Моторизиран појас за одведување и испорака на блокот
  • Следење и контрола на екранот за електрични или механички проблеми
  • Брза промена на горниот стегач без алатки
  Прочитај повеќе
 • AEROCUT NanoPLUS

  AEROCUT NanoPLUS

  • Регистрација на ознаката за авто-корекција
  • Механизам за хранење три-вшмукување
  • Екран на допир со Flex режим
  • Може да пресечете 250 деловни картички со полно крварење за 3 мин.
  • Пре-програмирани со 16 работни места, може да се сместат до 40 сопствени програми
  Прочитај повеќе
 • Print-To-Seal

  Print-To-Seal

  • Целосно прилагодување при печатење
  • Персонализација на предниот, задниот и внатрешниот дел на надворешниот коверт
  • Висока безбедност на податоците
  • Додавање на дополнителна влошка
  • Може да организира и прикачува дополнителни печатени страници
  • Неколку опции за конфигурација
  • Дозволува софтверот да креира поврзани документи
  • Универзална апликација
  Прочитај повеќе
 • IDEAL 6660

  IDEAL 6660

  • Оптимално решение
  • Висока ефикасност
  • Екран осетлив на допир и IR заштита
  • 99 програми и секој со по 99 чекори
  • Нов начин на сечење
  Прочитај повеќе
 • IDEAL 6655

  IDEAL 6655

  • Ширина на сечење 650 мм
  • Исечете со точност од 1/10 мм
  • Оптимизирано решение за печатење
  • Нова генерација
  • Гаранција до 60 месеци!
  Прочитај повеќе
 • IDEAL 5560

  IDEAL 5560

  • Хидраулична прецизна гилотина
  • Бескрајно прилагодливо стегање притисок со дисплеј
  • Елетронско рачно тркало со бескрајно променлива брзина
  • Ножот направен од високо квалитетен HSS челик
  • Крачно за пред-стегање или индикаторот за линија на сечење
  Прочитај повеќе
Нема производи во оваа категорија.
Нагоре ▲