image

За термо укоричување

 • Print-To-Seal

  Print-To-Seal

  • Целосно прилагодување при печатење
  • Персонализација на предниот, задниот и внатрешниот дел на надворешниот коверт
  • Висока безбедност на податоците
  • Додавање на дополнителна влошка
  • Може да организира и прикачува дополнителни печатени страници
  • Неколку опции за конфигурација
  • Дозволува софтверот да креира поврзани документи
  • Универзална апликација
  Прочитај повеќе
 • Perfect Binder 420 Hot-Melt/PUR

  Perfect Binder 420 Hot-Melt/PUR

  • Единствена затворена PUR система
  • Капацитет на резервоар: 3 кг
  • Променлива брзина врз основа на барањата за работа
  • Автоматско исфрлање на книга
  • Прилагодливо позиционирање на книги од екран на допир
  • Странично и бочно лепење
  • Режимот за ослободување на книги е прилагодлив преку екранот на допир
  • Флексибилна единица за мелење
  • Прилагодлив лепак отсечен од екранот на допир
  • Автоматско исхрана на покритие со индексирање
  • Прилагодлива длабочина на мелење и засекување
  • Вграден jogger
  • Автоматско подесување според дебелина на блокот
  • Автоматски превоз
  • Екстрактор за хартија за прашина
  • Сензор за покривање
  Прочитај повеќе
 • Megabind 420 Hot-Melt/PUR

  Megabind 420 Hot-Melt/PUR

  • Автоматска машина
  • За средни отпечатоци
  • Автоматско полнење на корици
  • Прилагодување на рутирањето
  • Истовремено биговане и свиткување на корицата
  • Целосна дигитална контрола
  • Автоматизација на повеќето процеси
  • Интернет конекција
  Прочитај повеќе
 • LAMIBIND 420 Hot-Melt/PUR

  LAMIBIND 420 Hot-Melt/PUR

  • Професионално решение за лепење на книги
  • Макс. дебелина на книгата - 50 мм
  • Макс. должина на телото - 420 мм
  • Дно и странично лепење
  • Сензор за корица
  • Апсорбер на хартија прашина
  • Автоматско стартување и враќање на превозот
  Прочитај повеќе
 • Lamibind 2000

  Lamibind 2000

  • Универзален модел
  • Покрива сите основни потреби
  • Макс. дебелина на книгата - 40 мм
  • Макс. должина на телото - 340 мм
  • Дно и странично лепење
  • Сензор за корица
  • Апсорбер на хартија прашина
  • Автоматско стартување и враќање на превозот
  Прочитај повеќе
 • Fastbind PurEva XT

  Fastbind PurEva XT

  • Работи со ПУР и ЕВА лепак
  • Подвързва хартиени тела со меки и тврди корици
  • Едноставен за употреба и одржување
  • Нов начин на рошене на хартијата
  • Лесна и брза промена без брак
  Прочитај повеќе
 • Fastbind Elite

  Fastbind Elite

  • Идеална за копирни центри
  • За 20 сек. лепи книга до 4 см и А4+ формат
  • Немате брак при работа
  • Универзална система за лепене
  • До 5 години гаранција *
  Прочитај повеќе
 • Fastbind Secura

  Fastbind Secura

  • За офиси и рекламне агенции
  • За 20 сек. лепи книга до 4 см и А4+ формат
  • Немате брак при работа
  • Универзална система за лепене
  • До 5 години гаранција *
  Прочитај повеќе
 • Fastbind Elite XT

  Fastbind Elite XT

  • За книги на широк формат
  • Универзалниот систем за поврзување
  • До A3 + и дебелина од 5 см
  • До 5 години гаранција*
  • Нема подесување или корекција формата книги
  Прочитај повеќе
Нагоре ▲