image

За бизнис картички

 • Uchida Aero-Die-Cut

  Uchida Aero-Die-Cut

  • Автоматска машина за штанцање
  • Брзина до 1000 листови / час
  • Работи со „стандардни“ матрици
  • Лесно одржување и управување
  • Непосредна промена на задачата.
  • Работи со 365 x 515 mm медиуми.
  • Интуитивна контрола.
  • Удри во 2 различни начини на ист лист
  • Можно е автоматско сортирање
  • Можно е автоматско раздвојување на отпадот
  Прочитај повеќе
 • AEROCUT NanoPLUS

  AEROCUT NanoPLUS

  • Регистрација на ознаката за авто-корекција
  • Механизам за хранење три-вшмукување
  • Екран на допир со Flex режим
  • Може да пресечете 250 деловни картички со полно крварење за 3 мин.
  • Пре-програмирани со 16 работни места, може да се сместат до 40 сопствени програми
  Прочитај повеќе
 • Машина за ротационно штанцање RDC 3852

  Машина за ротационно штанцање RDC 3852

  • Машина за удирање с тапан
  • Брзо сечење на производите
  • со нестандардна форма
  • Лесно се менуваат матриците
  • Интуитивен кориснички интерфејс
  • За сечење / развлекување, биговане, перфорација
  • Целосна дигитална контрола
  • Забрзува до 4.000 листови / час
  • Макс. големина 368 x 508 милиметри
  Прочитај повеќе
 • Uchida AeroCut X pro

  Uchida AeroCut X pro

  • Креирајте датотеката и испратете ја директно.
  • Алатка за "скокање" перфорација.
  • Читач на бар кодови.
  • Работи со медиуми 370 х 750 мм.
  • Интиутивно управување.
  • Проширување на поднесува површина.
  • Моментална промена на задачите.
  Прочитај повеќе
 • Zip 21A

  Zip 21A

  • Регистрирање на марката за сечење
  • Целосна флексибилност со големина на сечење
  • Работи со лисја SRA3
  • Сече хартија до 350 гр / м2
  • Зачувајте до 999 програми
  • Прорязване од сите 4 страни
  • 308 бизнис картички во минута
  Прочитај повеќе
 • Zip 10M

  Zip 10M

  • Целосно автоматско подесување и работа на листа SRA4
  • Регистри од марка или работ на лист
  • Исечене на сите 4 рабови
  • Макс. дебелина папира е 400 гр/м2
  • Опционални бодување и перфорирање
  Прочитај повеќе
 • Uchida AeroCut X

  Uchida AeroCut X

  • Изгради фајл и го испраќате директно.
  • Бигова, сече и перфорирана со едно минаване
  • Работа со медиуми 370 x 1600 mm. (со продолжување)
  • Интуитивна контрола.
  • 266 подготвуваат програми за работа
  • Моментална промена на задачите
  • Прави 4-чудно сечење, до N-број бига и перфорации одеднаш
  • Јапонска прецизност и квалитет
  Прочитај повеќе
 • Uchida Versa Trim

  Uchida Versa Trim

  • Работи со хартија 350 гр / м2
  • Комплетна автомат
  • Може да сече, перфориран и бигова
  • Работен формат А4
  • За покани, картички, визит карти. билети
  • 36 месеци гаранција!
  Прочитај повеќе
Нагоре ▲