image

Заокружување на аголот

 • Paperfox S-3

  Paperfox S-3

  • Професионален уред за обликување на агли
  • Може да се обликува до 2 см во исто време
  • Исто така може да заобиколат ПВЦ материјали, пластика
  • За календари, визит карти и други материјали
  Прочитај повеќе
 • (English) Paperfox MP-1

  (English) Paperfox MP-1

  • Подходяща за: перфориране:
  • на хартия, картон, пластмасови карти,
  • ламинирани материали, фолио,
  • текстил, кожа
  Прочитај повеќе
Нагоре ▲