image

За тврд повез

 • Darix Evolution Light

  Darix Evolution Light

  • Полуавтоматска машина за тврди корици
  • Капацитетот е до 240 корици / час
  • Промена на форматот трае околу 2 минути
  • Табела за светло
  • Работи во различни големини
  • Макс. големина: 46/90см (отворено телој)
  • Брзина; мин. 4 корици / мин
  Прочитај повеќе
 • Darix Evolution Turbo

  Darix Evolution Turbo

  • Целосно автоматска линија
  • Прави различни големини
  • Макс. големина: 46/90 cm (отворен)
  • Континуиран процес
  • Брзина; 20 корици / мин.
  Прочитај повеќе
 • Grafcut GC-480 PRO

  Grafcut GC-480 PRO

  • Полуавтоматска машина
  • Изработува разни производи
  • Макс. големина: 50x80 см (отворено)
  • Континуиран процес
  • Брзина -120 парчиња / мин.
  • Работи со топол и ладен лепак
  Прочитај повеќе
 • Fastbind Express Plus

  Fastbind Express Plus

  • 4 функции во едно тело.
  • 1 - тврд повез.
  • 2 - фото албуми.
  • 3 - жица шиење.
  • 4 - биговане.
  • 1 алат со 4 различни бига.
  • Гаранција до 5 години *.
  Прочитај повеќе
 • Fastbind Casematic H32L

  Fastbind Casematic H32L

  • Буџетско решение.
  • Олеснува правење на секакви тврд повез.
  • Универзален уред за корици
  • Лесно се работи
  • Гаранција до 5 години *.
  Прочитај повеќе
 • Casematic H32pro

  Casematic H32pro

  • Професионална изработка на секакви тврди повез.
  • Погоден за изработка на CD / DVD кутии, класјори, менија и др.
  • Една корица се прави меѓу 1-3 мин.
  • Брзо и лесно може да го заземе нова пазарна ниша.
  • Гаранција до 5 години *.
  Прочитај повеќе
 • Casematic 46pro

  Casematic 46pro

  • Секакви (формат) тврд повез.
  • Погоден за изработка на CD / DVD кутии, класјори, менија и др.
  • Една корица се прави меѓу 1-3 мин.
  • Брзо и лесно може да го заземе нова пазарна ниша.
  • Гаранција до 5 години *.
  Прочитај повеќе
Нагоре ▲