image

За бигување

 • Uchida AeroDieCut

  Uchida AeroDieCut

  • Автоматска машина за штанцање
  • Брзина до 1000 листови / час
  • Работи со „стандардни“ матрици
  • Лесно одржување и управување
  • Непосредна промена на задачата.
  • Работи со 365 x 515 mm медиуми.
  • Интуитивна контрола.
  • Удри во 2 различни начини на ист лист
  • Можно е автоматско сортирање
  • Можно е автоматско раздвојување на отпадот
  Прочитај повеќе
 • Card Creaser Deluxe

  Card Creaser Deluxe

  • До 6 пати повеќе бързa од фушерските рачни биговачки
  • Бигова целиот спектар на медиумите за дигитален печат
  • Стандардна доаѓа со две алатки за биговане
  • Совршена регистрација на браздата секој пат
  Прочитај повеќе
 • Машина за ротационно штанцање RDC 3852

  Машина за ротационно штанцање RDC 3852

  • Машина за удирање с тапан
  • Брзо сечење на производите
  • со нестандардна форма
  • Лесно се менуваат матриците
  • Интуитивен кориснички интерфејс
  • За сечење / развлекување, биговане, перфорација
  • Целосна дигитална контрола
  • Забрзува до 4.000 листови / час
  • Макс. големина 368 x 508 милиметри
  Прочитај повеќе
 • TOUCHLINE CP375 DUO § TCF375

  TOUCHLINE CP375 DUO § TCF375

  • Перфорира, бигова и савиjе истовремено
  • Перфорирана хартија до 300 гр. / м2
  • Збира медиуми до 400 гр. / м2
  • Импозантна брзина - до 6000 свиткување на час
  • Макс. големина на медиумот - 375х1050 мм
  • Комплетен автомат
  Прочитај повеќе
 • CreaseStream Mini

  CreaseStream Mini

  • Со можност за перфорација и сечење
  • 100% гаранција за ефикасност
  • Лесно поставување и брзо работење
  • Компактна и продуктивна
  • Исто така погоден за ламинирани медиуми
  • Повеќе од 1.000 бига за час
  Прочитај повеќе
 • Uchida AeroCut X pro

  Uchida AeroCut X pro

  • Креирајте датотеката и испратете ја директно.
  • Алатка за "скокање" перфорација.
  • Читач на бар кодови.
  • Работи со медиуми 370 х 750 мм.
  • Интиутивно управување.
  • Проширување на поднесува површина.
  • Моментална промена на задачите.
  Прочитај повеќе
 • CreaseStream Auto-feed

  CreaseStream Auto-feed

  • До 2000 листови на час
  • Автоматско преземање
  • Може истовремено да бигова, перфорира и сече медиумите
  • Единствен лим сепаратор за постојано поднесување
  • Нема вакуум пумпа и нема бучава
  • Еднофазен електричен приклучок
  Прочитај повеќе
 • Touchline CP375 MONO

  Touchline CP375 MONO

  • Перфорирана хартија до 300 гр. / м2
  • Збира медиуми до 400 гр. / м2
  • Импозантна брзина - до 6000 свиткување на час
  • Макс. големина на медиумот - 375х1050 мм
  • Комплетен автомат
  Прочитај повеќе
 • Uchida AeroCut X

  Uchida AeroCut X

  • Изгради фајл и го испраќате директно.
  • Бигова, сече и перфорирана со едно минаване
  • Работа со медиуми 370 x 1600 mm. (со продолжување)
  • Интуитивна контрола.
  • 266 подготвуваат програми за работа
  • Моментална промена на задачите
  • Прави 4-чудно сечење, до N-број бига и перфорации одеднаш
  • Јапонска прецизност и квалитет
  Прочитај повеќе
 • Touchline CF375

  Touchline CF375

  • Бигова и савие
  • Импресивна брзина - до 6000 пати на час
  • Макс. медиумска големина - 375x1050 mm
  • Работи со хартија од 80 до 400 г / м2
  • 8 различни видови на набори
  • Комплетна автомат
  Прочитај повеќе
Нагоре ▲