image

Рачни

 • Card Creaser Deluxe

  Card Creaser Deluxe

  • До 6 пати повеќе бързa од фушерските рачни биговачки
  • Бигова целиот спектар на медиумите за дигитален печат
  • Стандардна доаѓа со две алатки за биговане
  • Совршена регистрација на браздата секој пат
  Прочитај повеќе
 • CreaseStream Mini

  CreaseStream Mini

  • Со можност за перфорација и сечење
  • 100% гаранција за ефикасност
  • Лесно поставување и брзо работење
  • Компактна и продуктивна
  • Исто така погоден за ламинирани медиуми
  • Повеќе од 1.000 бига за час
  Прочитај повеќе
 • Paperfox KB-32

  Paperfox KB-32

  • Супер-здрава и едноставна конструкција
  • Овозможува виткање на чувствителни медиуми
  • Перфорација (опција)
  • Дупчење со приспособени инструменти
  • Буџетска одлука
  • Купување на зделка
  Прочитај повеќе
 • Fastbind C 500

  Fastbind C 500

  • Бигова до 50 см ширина.
  • До 5 години гаранција *.
  • Иновативен начин на биговане.
  • 4 сигнали со едно поставување.
  • Исто така, работи со "лизгави" материјали.
  Прочитај повеќе
 • Fastbind C 400

  Fastbind C 400

  • Може да направи 1-4 бига со едно поставување!
  • Преку-здрав и многу сигурен.
  • Тоа издржува тешки товари.
  • До 5 години гаранција *.
  • Купување на зделка.
  Прочитај повеќе
 • CreaseStream Quick-feed

  CreaseStream Quick-feed

  • До 3000 листови на час
  • Единствен лим сепаратор за постојано поднесување
  • Нема вакуум пумпа и нема бучава
  • Обична вртливата рачка
  • Нема потреба од електрична енергија
  Прочитај повеќе
Нагоре ▲