image

За виткање

 • Print-To-Seal

  Print-To-Seal

  • Целосно прилагодување при печатење
  • Персонализација на предниот, задниот и внатрешниот дел на надворешниот коверт
  • Висока безбедност на податоците
  • Додавање на дополнителна влошка
  • Може да организира и прикачува дополнителни печатени страници
  • Неколку опции за конфигурација
  • Дозволува софтверот да креира поврзани документи
  • Универзална апликација
  Прочитај повеќе
 • EUROFOLD 435STA + 435KA

  EUROFOLD 435STA + 435KA

  • Машина за виткање хартија
  • Крстено виткање 4+4 одеднаш
  • Мин. должина за виткање 20 мм
  • Модуларна конструкција
  • Расте и се развива како свој бизнис
  • Компјутерски потпомогнато склопување
  • Автоматско преклопување на плочата
  • Разновиден
  • Прилагодени на вашите потреби
  Прочитај повеќе
 • TOUCHLINE CP375 DUO § TCF375

  TOUCHLINE CP375 DUO § TCF375

  • Перфорира, бигова и савиjе истовремено
  • Перфорирана хартија до 300 гр. / м2
  • Збира медиуми до 400 гр. / м2
  • Импозантна брзина - до 6000 свиткување на час
  • Макс. големина на медиумот - 375х1050 мм
  • Комплетен автомат
  Прочитај повеќе
 • Touchline CF375

  Touchline CF375

  • Бигова и савие
  • Импресивна брзина - до 6000 пати на час
  • Макс. медиумска големина - 375x1050 mm
  • Работи со хартија од 80 до 400 г / м2
  • 8 различни видови на набори
  • Комплетна автомат
  Прочитај повеќе
 • Uchida AeroFold Plus

  Uchida AeroFold Plus

  • Импозантна брзина - до 18.000 хартиjа се превиткуваат за час
  • Макс. големина на медиумот 33 х 48см
  • Работи со хартии од 52 до 230 гр.
  • 6 различни вида виткањjа збира
  • Способност да збира, и УВ лакирана хартија
  • Полн автомат
  Прочитај повеќе
 • Fastbind Express Plus

  Fastbind Express Plus

  • 4 функции во едно тело.
  • 1 - тврд повез.
  • 2 - фото албуми.
  • 3 - жица шиење.
  • 4 - биговане.
  • 1 алат со 4 различни бига.
  • Гаранција до 5 години *.
  Прочитај повеќе
 • (English) PIEGA 36-69
 • Fastbind Express Mini

  Fastbind Express Mini

  • Екстремно компактна, преносна станица за врзување
  • Макс. формат на албум 305 x 305 мим
  • Поврзува еднострано и двострано печатење
  • Вклучени алатки за биговане и виткање
  Прочитај повеќе
 • (English) Paperfox R-760
 • (English) Paperfox R-761
Нагоре ▲