image

За ламиниране

 • ProLami 3304

  ProLami 3304

  • Може да се користи како десктоп или слободен систем
  • Цврста машина направена од метални компоненти
  • Ролни со голем дијаметар, за да издржат тешкотиите при континуирана работа
  • Достапно во 4 големини од А3 - А0
  Прочитај повеќе
 • ProLami 3306D

  ProLami 3306D

  • Може да се користи како десктоп или слободен систем
  • Цврста машина направена од метални компоненти
  • Ролни со голем дијаметар, за да издржат тешкотиите при континуирана работа
  • Достапно во 4 големини од А3 - А0
  Прочитај повеќе
 • Uchida FoilGlazer

  Uchida FoilGlazer

  • Сигурен ламинатор и печатар за златно печатење
  • Макс. до 365x600 мм
  • Проширлив фидер
  • Автоматско доставување на медиумите
  • Подобрува продуктивноста и портфолио
  • Погоден за повеќето дигитални принтери
  Прочитај повеќе
 • Linea DH-360

  Linea DH-360

  • Може да се користи како десктоп или слободен систем
  • Цврста машина направена од метални компоненти
  • Ролни со голем дијаметар, за да издржат тешкотиите при континуирана работа
  • Достапно во 4 типа од А3 - А0
  Прочитај повеќе
 • Matrix Duo MD-650

  Matrix Duo MD-650

  • Брзина -1,4 м во минута
  • Големина на шпулата- 77 мм x 25 мм
  • Прилагодлива лента за заштита од свиткување
  • Еднострано ламинирање
  • Двострано ламиниране
  • Енкапсулација
  • Достапно и ефикасно решение
  Прочитај повеќе
 • PLASTI 1100

  PLASTI 1100

  • Широкоформатен ламинатор - 1100 мм
  • Линеарен ретрактор - комплет за навивање правев студеното ламиниране полесно
  • Медиуми до 8 мм - овозможува монтажа на лесни панели.
  • Независна контрола на греењето на долниот ролери за унилатерална ламиниране
  • Топло / ладно насока на поднесување, брзина и температурата - сите од еден контролен панел.
  Прочитај повеќе
 • PLASTI 635

  PLASTI 635

  • Микропроцесорно управувана машина
  • Можат да се монтираат 1000 метра роли BOPP филм
  • Инфрацрвени погонски оски
  • Долготрајни силициумски шахти
  • Независна контрола на греењето на долниот ролери за ламинирање на едната страна
  Прочитај повеќе
Нагоре ▲