image

десктоп

 • ProLami 3304

  ProLami 3304

  • Може да се користи како десктоп или слободен систем
  • Цврста машина направена од метални компоненти
  • Ролни со голем дијаметар, за да издржат тешкотиите при континуирана работа
  • Достапно во 4 големини од А3 - А0
  Прочитај повеќе
 • ProLami 3306D

  ProLami 3306D

  • Може да се користи како десктоп или слободен систем
  • Цврста машина направена од метални компоненти
  • Ролни со голем дијаметар, за да издржат тешкотиите при континуирана работа
  • Достапно во 4 големини од А3 - А0
  Прочитај повеќе
Нагоре ▲