image

За лакирање

 • Uchida U-coater

  Uchida U-coater

  • Револуционерна нова машина за лакирање!
  • 3 функции во еден
  • Целосно лакирање
  • Делумно лакирање
  • Злато / сребрено печатење!
  • Работи со хартија до 350 g / m2.
  Прочитај повеќе
 • FoilTech FT 22F

  FoilTech FT 22F

  • 2 различни бои на еден пат
  • Нема клише
  • Нема потреба за подготовка
  • Дигитална контрола на температурата и брзината
  • Рачно доставување
  • Макс. ширина на лист 34 см
  • Макс. дебелина на медиум 400 гр/м
  • Флексибилно решение за реклама
  Прочитај повеќе
 • Uchida FoilGlazer

  Uchida FoilGlazer

  • Сигурен ламинатор и печатар за златно печатење
  • Макс. до 365x600 мм
  • Проширлив фидер
  • Автоматско доставување на медиумите
  • Подобрува продуктивноста и портфолио
  • Погоден за повеќето дигитални принтери
  Прочитај повеќе
 • FoilTech 12

  FoilTech 12

  • Нема клише
  • Нема потреба за подготовка
  • Дигитална контрола на температурата и брзината
  • Флексибилно решение за реклама
  Прочитај повеќе
 • FoilTech 12F

  FoilTech 12F

  • Автоматски поднесување и отстранувања
  • Нема клише
  • Нема потреба за подготовка
  • Дигитална контрола на температурата и брзината
  • Флексибилно решение за реклама
  Прочитај повеќе
Нагоре ▲