image

Дупчење папира

 • Uchida VS-55

  Uchida VS-55

  • МАШИНАТА Е ПРЕКИНУВАНА!
  • Може да прави и заокруживанjе на агли.
  • Самоцентриращ се перфоратор за големо оптоварување.
  • Работи со дупчалки од 3 до 13 мм дијаметар.
  • Ширина на медиумот - 376 мм макс.
  • Јапонското квалитет и сигурност.
  Прочитај повеќе
 • Дупчалки / замбија за хартија

  Дупчалки / замбија за хартија

  • Бургиjа е изработена од посебен челик.
  • Внатре е шуплива, за да минуваат исечоци.
  • Дизајнирана за дупчење во хартија и картон.
  Прочитај повеќе
 • Uchida VS-25

  Uchida VS-25

  • МАШИНАТА Е ПРЕКИНУВАНА!
  • За копирни центри и канцеларии
  • 376 мм макс. ширина на хартијата
  • Самоцентрираш се перфоратор за големо оптоварување
  • Работи со бургии до 7 мм дијаметар
  • Јапонското квалитет и сигурност.
  Прочитај повеќе
 • Uchida VS-200

  Uchida VS-200

  • За печатачи.
  • Рaботи со 2 дупчалки.
  • Работи со дупчалки од 3 до 13 мм дијаметар.
  • Ширина на медиумот - 420 мм макс.
  • Јапонски квалитет и сигурност.
  Прочитај повеќе
Нагоре ▲