image

Перфорирање

 • Print-To-Seal

  Print-To-Seal

  • Целосно прилагодување при печатење
  • Персонализација на предниот, задниот и внатрешниот дел на надворешниот коверт
  • Висока безбедност на податоците
  • Додавање на дополнителна влошка
  • Може да организира и прикачува дополнителни печатени страници
  • Неколку опции за конфигурација
  • Дозволува софтверот да креира поврзани документи
  • Универзална апликација
  Прочитај повеќе
 • Машина за ротационно штанцање RDC 3852

  Машина за ротационно штанцање RDC 3852

  • Машина за удирање с тапан
  • Брзо сечење на производите
  • со нестандардна форма
  • Лесно се менуваат матриците
  • Интуитивен кориснички интерфејс
  • За сечење / развлекување, биговане, перфорација
  • Целосна дигитална контрола
  • Забрзува до 4.000 листови / час
  • Макс. големина 368 x 508 милиметри
  Прочитај повеќе
 • TOUCHLINE CP375 DUO § TCF375

  TOUCHLINE CP375 DUO § TCF375

  • Перфорира, бигова и савиjе истовремено
  • Перфорирана хартија до 300 гр. / м2
  • Збира медиуми до 400 гр. / м2
  • Импозантна брзина - до 6000 свиткување на час
  • Макс. големина на медиумот - 375х1050 мм
  • Комплетен автомат
  Прочитај повеќе
 • CreaseStream Mini

  CreaseStream Mini

  • Со можност за перфорација и сечење
  • 100% гаранција за ефикасност
  • Лесно поставување и брзо работење
  • Компактна и продуктивна
  • Исто така погоден за ламинирани медиуми
  • Повеќе од 1.000 бига за час
  Прочитај повеќе
 • AeroCut Prime all

  AeroCut Prime all

  • Креирајте датотеката и испратете ја директно.
  • Алатка за "скокање" перфорација.
  • Комплет за поврзување со Adobe.
  • Читач на бар кодови.
  • Работи со медиуми 370 х 680 мм.
  • Интиутивно управување.
  • Проширување на поднесува површина.
  • Моментална промена на задачите.
  Прочитај повеќе
 • CreaseStream Auto-feed

  CreaseStream Auto-feed

  • До 2000 листови на час
  • Автоматско преземање
  • Може истовремено да бигова, перфорира и сече медиумите
  • Единствен лим сепаратор за постојано поднесување
  • Нема вакуум пумпа и нема бучава
  • Еднофазен електричен приклучок
  Прочитај повеќе
 • Touchline CP375 MONO

  Touchline CP375 MONO

  • Перфорирана хартија до 300 гр. / м2
  • Збира медиуми до 400 гр. / м2
  • Импозантна брзина - до 6000 свиткување на час
  • Макс. големина на медиумот - 375х1050 мм
  • Комплетен автомат
  Прочитај повеќе
 • AeroCut Prime basic

  AeroCut Prime basic

  • Изгради фајл и го испраќате директно.
  • Работи со медиуми 370 х 680 мм.
  • Интиутивно управување.
  • Проширување на поднесува површина.
  • Моментална промена на задачите.
  • Прави 4-чудно сечење, до N-број бига и перфорации одеднаш.
  • Јапонска прецизност и квалитет.
  Прочитај повеќе
 • Touchline CP375 DUO

  Touchline CP375 DUO

  • Перфориран и бигова истовремено
  • Перфорирана хартија до 300 гр. / м2
  • Збира медиуми до 400 гр. / м2
  • Импозантна брзина - до 6000 свиткување на час
  • Макс. големина на медиумот - 375х1050 мм
  • Комплетен автомат
  Прочитај повеќе
 • AeroCut One

  AeroCut One

  • Работи со хартија 370 x 520 mm.
  • Овозможува 4-страно намалување, до 21 bgs и до 2 перфорации во исто време.
  • Нова технолигия за воздушен поднесување на хартијата.
  • Целосно автоматски.
  • Јапонска прецизност и квалитет.
  Прочитај повеќе
Нагоре ▲