image

За фото албуми

 • PHOTOFAST HOT MELT

  PHOTOFAST HOT MELT

  • Целосно автоматизирана машина за фото-албуми
  • Работи со фото и дигитални хартија
  • Целосно автоматизирани редење, притисок и лепење
  • 2 автоматски хранилки за странице и картон
  • Обврзувачки за совршено панорамско отваряње на фотографијата
  • Дизајнирана за работа со едно промена
  • Комплетна автоматско поставување и работа
  • Нова технологија за различни видови на хартија
  Прочитај повеќе
 • Fast Book

  Fast Book

  • Целосно автоматизирана машина за укоричување
  • Работи со фото-хартија и дигитални хартија за печатење
  • Целосно автоматизирани туткање, виткање, притисок и лепење
  • 2 автоматски хранилки за странице и картон
  • Обврзувачки за совршено панорамско отваряње на фотографијата
  • Дизајнирана за работа со едно промена
  • Комплетна автоматско поставување и работа
  • Нова технологија за различни видови на хартија
  Прочитај повеќе
 • Fastbind Express Plus

  Fastbind Express Plus

  • 4 функции во едно тело.
  • 1 - тврд повез.
  • 2 - фото албуми.
  • 3 - жица шиење.
  • 4 - биговане.
  • 1 алат со 4 различни бига.
  • Гаранција до 5 години *.
  Прочитај повеќе
 • Fastbind Photomount F42

  Fastbind Photomount F42

  • Премиум фото албуми нарачана
  • Страниците се отвораат 180 степени
  • Максимална големина на албумот 426х946 мм!
  • Подвързва тела со секакви корици
  • Eргономски дизајн
  • До 5 години гаранција *
  Прочитај повеќе
 • Fastbind Express Mini

  Fastbind Express Mini

  • Екстремно компактна, преносна станица за врзување
  • Макс. формат на албум 305 x 305 мим
  • Поврзува еднострано и двострано печатење
  • Вклучени алатки за биговане и виткање
  Прочитај повеќе
Нагоре ▲