image

Штанц гилотини

 • Uchida AeroDieCut

  Uchida AeroDieCut

  • Автоматска машина за штанцање
  • Брзина до 1000 листови / час
  • Работи со „стандардни“ матрици
  • Лесно одржување и управување
  • Непосредна промена на задачата.
  • Работи со 365 x 515 mm медиуми.
  • Интуитивна контрола.
  • Удри во 2 различни начини на ист лист
  • Можно е автоматско сортирање
  • Можно е автоматско раздвојување на отпадот
  Прочитај повеќе
 • Машина за ротационно штанцање RDC 3852

  Машина за ротационно штанцање RDC 3852

  • Машина за удирање с тапан
  • Брзо сечење на производите
  • со нестандардна форма
  • Лесно се менуваат матриците
  • Интуитивен кориснички интерфејс
  • За сечење / развлекување, биговане, перфорација
  • Целосна дигитална контрола
  • Забрзува до 4.000 листови / час
  • Макс. големина 368 x 508 милиметри
  Прочитај повеќе
 • (English) Paperfox MP-1

  (English) Paperfox MP-1

  • Подходяща за: перфориране:
  • на хартия, картон, пластмасови карти,
  • ламинирани материали, фолио,
  • текстил, кожа
  Прочитај повеќе
 • Paperfox Н-2 штанцовање
 • Paperfox Н-500А

  Paperfox Н-500А

  • Мобилна штанца за режење на формати до 40х65 см
  • Мала и повеќенаменски
  • Може да прорязва до 5 мм дебелина!
  • Буџетско решение
  • За бизнис картички, загатки, кутии и мн. и тн.
  • Рачно регулирање и погон.
  • За поединечни примероци или неголеми тиражи
  Прочитај повеќе
 • (English) Onglematic 3
 • Onglematic 5

  Onglematic 5

  • Правите до 31 индекси.
  • Автоматско мерене, за A4 + формат.
  • Компактна щанц-гилотина со флексибилни способности.
  • 5 видови профили за сечење.
  Прочитај повеќе
 • (English) Onglematic 7
Нагоре ▲