image

Шредери

 • IDEAL 4002 – 5

  IDEAL 4002 – 5

  • Широк отвор на формат до А2
  • Доживотна гаранција на сечилата шахтите
  • За хартија, кредитни картички, хартиени клипови, спојки
  • Безбедносно ниво 5
  Прочитај повеќе
 • IDEAL 4002 – 4

  IDEAL 4002 – 4

  • Широк отвор - A2
  • За големи оддели, гранки
  • Моќен мотор
  • Ниво на тајност 4
  Прочитај повеќе
 • IDEAL 4002 Oil – 5

  IDEAL 4002 Oil – 5

  • Автоматско подмачкување и дијагностика
  • Широк отвор на формат до А2
  • Доживотна гаранција на сечилата шахтите
  • За хартија, кредитни картички, хартиени клипови, спојки
  • Безбедносно ниво 5
  Прочитај повеќе
 • IDEAL 3105 Oil -5

  IDEAL 3105 Oil -5

  • За работа со голем обем, за банки, институции ...
  • Доживотна гаранција *
  • Прифаќа хартија, кредитни картички, хартиени клипови, спојки, ЦД-а / ДВД-а
  • Кутија од дрво
  • Моќен мотор
  • Безбедносно ниво 4
  Прочитај повеќе
 • (English) EBA 2326-2

  (English) EBA 2326-2

  • За работа со голем обем, за банки, институции ...
  • Доживотна гаранција *
  • Прифаќа хартија, кредитни картички, хартиени клипови, спојки, ЦД-а / ДВД-а
  • Кутија од дрво
  • Моќен мотор
  • Безбедносно ниво 4
  Прочитај повеќе
 • (English) EBA 2331-2

  (English) EBA 2331-2

  • За работа со голем обем, за банки, институции ...
  • Доживотна гаранција *
  • Прифаќа хартија, кредитни картички, хартиени клипови, спојки, ЦД-а / ДВД-а
  • Кутија од дрво
  • Моќен мотор
  • Безбедносно ниво 4
  Прочитај повеќе
 • IDEAL 4002 Oil – 4

  IDEAL 4002 Oil – 4

  • Широк отвор - A2
  • Автоматско подмачкување и дијагностика
  • За големи оддели, гранки
  • Моќен мотор
  • Ниво на тајност 4
  Прочитај повеќе
 • IDEAL 4002-2

  IDEAL 4002-2

  • За голем дел од работата, за банки, канцеларии ...
  • Доживотна гаранција *
  • Прифаќа хартија, кредитни картички, клипови за хартија, спојувач, CD / DVD дискови
  • Дрвена корпа
  • Моќен мотор
  • Ниво на тајност P - 2
  Прочитај повеќе
 • (English) EBA 5131-4

  (English) EBA 5131-4

  • За голем дел од работата, за банки, канцеларии ...
  • Доживотна гаранција *
  • Прифаќа хартија, кредитни картички, клипови за хартија, спојувач, CD / DVD дискови
  • Дрвена корпа
  • Моќен мотор
  • Ниво на тајност P - 2
  Прочитај повеќе
 • (English) IDEAL 3105 Oil -4

  (English) IDEAL 3105 Oil -4

  • За работа со голем обем, за банки, институции ...
  • Гаранција за живот *
  • Прифаќа хартија, кредитни картички, хартиени клипови, флопи дискови, ДВД / ДВД
  • Кутија од дрво
  • Моќен мотор
  • Безбедносно ниво П - 4
  Прочитај повеќе
Нема производи во оваа категорија.
Нагоре ▲