image

Персонални

 • IDEAL 2270-5

  IDEAL 2270-5

  • Компактен уништувач со посебна дупка на дискот
  • Подобрени параметри
  • Доживотна гаранција за шахти за сечење
  • Прифаќа хартија, картички, клипови за хартија, спојници
  • Мултифункционално копче
  • Заштита на двоен мотор
  • Ниво на доверливост П - 5
  Прочитај повеќе
 • (English) EBA 1524-2

  (English) EBA 1524-2

  • Компактен уништувач со посебна дупка на дискот
  • Подобрени параметри
  • Доживотна гаранција за шахти за сечење
  • Прифаќа хартија, картички, клипови за хартија, спојници
  • Мултифункционално копче
  • Заштита на двоен мотор
  • Ниво на доверливост П - 5
  Прочитај повеќе
 • (English) EBA 1524-4

  (English) EBA 1524-4

  • Компактен уништувач со посебна дупка на дискот
  • Подобрени параметри
  • Доживотна гаранција за шахти за сечење
  • Прифаќа хартија, картички, клипови за хартија, спојници
  • Мултифункционално копче
  • Заштита на двоен мотор
  • Ниво на доверливост П - 5
  Прочитај повеќе
 • EBA 1524-5

  EBA 1524-5

  • ДОЖИВОТНА гаранция.
  • За малки работни групи.
  • Приема хартия, кредитни карти, кламери.
  • Произведен на 100% в Германия!
  • Интелигентно управление.
  • Корпус от дърво.
  • Ниво на секретност P - 5
  Прочитај повеќе
 • IDEAL AL1

  IDEAL AL1

  • ДОЖИВОТНА гаранция.
  • За малки работни групи.
  • Приема хартия, кредитни карти, кламери.
  • Произведен на 100% в Германия!
  • Интелигентно управление.
  • Корпус от дърво.
  • Ниво на секретност P - 5
  Прочитај повеќе
 • EBA 1324-5

  EBA 1324-5

  • ДОЖИВОТНА гаранция.
  • За малки работни групи.
  • Приема хартия, кредитни карти, кламери.
  • Произведен на 100% в Германия!
  • Интелигентно управление.
  • Корпус от дърво.
  • Ниво на секретност P - 5
  Прочитај повеќе
 • DINO 28-4

  DINO 28-4

  • Автоматично смилане на купчини с хартия до 150 листа!
  • За офиси.
  • Приема хартия, кпластики, дискове.
  • Ниво на таjности P - 4
  Прочитај повеќе
 • EBA 1524-5

  EBA 1524-5

  • ДОЖИВОТНА гаранция.
  • За малки работни групи.
  • Приема хартия, кредитни карти, кламери.
  • Произведен на 100% в Германия!
  • Интелигентно управление.
  • Корпус от дърво.
  • Ниво на секретност P - 5
  Прочитај повеќе
 • (English) EBA 1524-4

  (English) EBA 1524-4

  • ДОЖИВОТНА гаранция.
  • За малки работни групи.
  • Приема хартия, кредитни карти, кламери.
  • Произведен на 100% в Германия!
  • Интелигентно управление.
  • Корпус от дърво.
  • Ниво на секретност P - 5
  Прочитај повеќе
 • (English) EBA 1125-5

  (English) EBA 1125-5

  • ДОЖИВОТНА гаранция.
  • За малки работни групи.
  • Приема хартия, кредитни карти, кламери.
  • Произведен на 100% в Германия!
  • Интелигентно управление.
  • Корпус от дърво.
  • Ниво на секретност P - 5
  Прочитај повеќе
Нема производи во оваа категорија.
Нагоре ▲