image

Канцелариjа

 • IDEAL 2604-4

  IDEAL 2604-4

  • Доживотна гаранција *
  • Сече хартија, пластика, клипови со хартија, спојки, CD/DVD
  • Макс. формат до А3
  • Модерна електронска табла
  • Атрактивен дрвен кабинет на тркала
  • Безбедносно ниво Р-4
  Прочитај повеќе
 • IDEAL 3104-5

  IDEAL 3104-5

  • Доживотна гаранција *
  • Ширината на отворот е 31 см.
  • Модерна електронска табла
  • Дрвен шкаф на тркала
  • Безбедносно ниво Р-5
  Прочитај повеќе
 • IDEAL 3104-4

  IDEAL 3104-4

  • Доживотна гаранција *
  • Ширината на отворот е 31 см.
  • Модерна електронска табла
  • Дрвен шкаф на тркала
  • Безбедносно ниво Р-4
  Прочитај повеќе
 • IDEAL 3105 Oil – 7

  IDEAL 3105 Oil – 7

  • Уништувач на канцеларии по атрактивни цени
  • 310 мм отвор за поднесување за A3
  • Електронски вбризгување на масло
  • Интелигентен мултифункционален прекинувач
  • Патентиран безбедносен капак
  • Двојна заштита на моторот
  • Безбедносно ниво П - 7
  Прочитај повеќе
 • IDEAL 4002 – 5

  IDEAL 4002 – 5

  • Широк отвор на формат до А2
  • Доживотна гаранција на сечилата шахтите
  • За хартија, кредитни картички, хартиени клипови, спојки
  • Безбедносно ниво 5
  Прочитај повеќе
 • IDEAL 4002 – 4

  IDEAL 4002 – 4

  • Широк отвор - A2
  • За големи оддели, гранки
  • Моќен мотор
  • Ниво на тајност 4
  Прочитај повеќе
 • IDEAL 4002 Oil – 5

  IDEAL 4002 Oil – 5

  • Автоматско подмачкување и дијагностика
  • Широк отвор на формат до А2
  • Доживотна гаранција на сечилата шахтите
  • За хартија, кредитни картички, хартиени клипови, спојки
  • Безбедносно ниво 5
  Прочитај повеќе
 • IDEAL 3105 Oil -5

  IDEAL 3105 Oil -5

  • За работа со голем обем, за банки, институции ...
  • Доживотна гаранција *
  • Прифаќа хартија, кредитни картички, хартиени клипови, спојки, CD/DVD
  • Кутија од дрво
  • Моќен мотор
  • Безбедносно ниво 5
  Прочитај повеќе
 • IDEAL 2604-2

  IDEAL 2604-2

  • Доживотна гаранција *
  • Сече хартија, пластика, клипови со хартија, спојки, CD/DVD
  • Макс. формат до А3
  • Модерна електронска табла
  • Атрактивен дрвен кабинет на тркала
  • Безбедносно ниво Р-2
  Прочитај повеќе
 • IDEAL 3104-2

  IDEAL 3104-2

  • Доживотна гаранција *
  • Ширината на отворот е 31 см.
  • Модерна електронска табла
  • Дрвен шкаф на тркала
  • Безбедносно ниво Р -2
  Прочитај повеќе
Нема производи во оваа категорија.
Нагоре ▲