image

Хефтање

 • MAMO SQ 320

  MAMO SQ 320

  • За тешка професионална употреба.
  • Може да се шие и преклопи до 30 листови (70 гр / м2).
  • Макс. лист големина 32 к 61 см
  • Користи загради 26/6 или 26/8 (рамен / омега тип).
  • Брзина - 480 на час
  Прочитај повеќе
 • Uchida U-booklet

  Uchida U-booklet

  • Со притискање на едно копче вашата брошура е завршена!
  • Перформанси 800 парч. / час
  • Со вграден LCD бројач
  • Шие 16-18 листови
  • Дебелина 64-300 гр.
  • Макс. формат на хартијата 33х46 см
  • Ideal 8590 Bookletmaker
  Прочитај повеќе
 • PIKUCHE А3

  PIKUCHE А3

  • Професионална сгъвачка и шивачка
  • Од А5 до А3 формат
  • Ефикасност 800 бр. / Час
  • Подвързва до 20 листови 80 гр. Хартија
  • Работи со "омега" и прави телчета
  Прочитај повеќе
 • Супер хефталица

  Супер хефталица

  • Захефтување до 130 листови
  • Користи хефт игли 23/6 до 23/17
  • Предна систем за полнење за лако брзо операцију
  • Не се лизга, Гумирана основа.
  • Прилагодлив ограничувач за хартијата за подобра прецизност
  Прочитај повеќе
 • Skrebba Skre-Ring

  Skrebba Skre-Ring

  • Работи со иглици за хефт машинка и омега
  • R24 / 6 - R24 / 8, 24/6 - 24 / 10s
  • Возачи за прецизно регулирање на местото за шиење
  • Можност за монтирање на различни работни површини
  • Касетата превзема до 100 телчета од вид за шиење
  Прочитај повеќе
 • (English) Rapid 106
 • Fastbind Express Mini

  Fastbind Express Mini

  • Екстремно компактна, преносна станица за врзување
  • Макс. формат на албум 305 x 305 мим
  • Поврзува еднострано и двострано печатење
  • Вклучени алатки за биговане и виткање
  Прочитај повеќе
 • (English) Fastbind BooXTer Uno
 • (English) Fastbind BooXTer Duo
Нагоре ▲