image

Оказион

 • IDEAL 4300

  IDEAL 4300

  • Мала и компактна
  • Должина на сечење 430 мм
  • Удобна и точна до микрон
  • Секача е од челик "Солинген"
  • До 5 години гаранција!
  Прочитај повеќе
 • IDEAL 4810

  IDEAL 4810

  • ПРОДАДЕНА!
  • Като нова гиотина!
  • Ручнa гиљотине 475 мм сечења
  • Сече до 8 см хартиJа
  • Висококвалитетни нож "Солинген"
  Прочитај повеќе
 • EBA 5560 LT

  EBA 5560 LT

  • П Р О Д А Д Е Н А!
  • Уште под гаранција.
  • Помалку од 2 години!
  • Со воздух на предната и задната плочата
  • 2 ножа за сечене на хартиа.
  • Подготвена за работа!
  Прочитај повеќе
 • RC 465

  RC 465

  • Во добра состојба и со поволна цена!
  • За задолжена работа во канцелариите, копирни центри, технички канцеларии
  • Автоматско придржување на хартијата за сечење (патент)
  • Удобна ергономска рачка
  • Специјално антиблясъково покриеност
  • Италијански дизајн и технологија
  Прочитај повеќе
 • IDEAL 4205

  IDEAL 4205

  • Користена!
  • Реновирана!
  • 435 мм длабочина и 430 широчина!
  • НОВ секач од челик "Солинген"
  • НОВ КОНТРАНОЖ
  • Сече хартија со дебелина до 40 мм
  Прочитај повеќе
 • CATENA 35

  CATENA 35

  • Дизајн от САЩ, изработка Корея
  • Нагряващи валове силиконови валове (55 мм)
  • Работна скорост - от 45.6 см/мин до 1.6 м/мин
  • „Топли валове” с инфрачервени нагреватели
  • Натиск между валовете: механичен, пружини
  Прочитај повеќе
Нагоре ▲