image

Материјали

 • Метализирани фолии за топол печат

  Метализирани фолии за топол печат

  Нудиме широк спектар на бои и дезени фолии за топол печат. Сите тие овозможуваат да креирате уште оригинални печатени материјали и да ја вртите вашата имагинација. . Ве молиме не заборавајте дека тие се само за покриени со тонер медиуми Прочитај повеќе
 • Kартон со дунапрен

  Kартон со дунапрен

  Картон со дунапрен прави кориците да изгледаат солидно. Вие не може да ја видите … но можете да ја почувствувате. Погодна е за правење на луксузни изданија: премиум фото албуми, класьори, календар-тефтери и др. Прочитај повеќе
 • Агли за книги

  Агли за книги

  Имате можност да нарачате над 30 видови агли за тврд повез. Одржуваме на магацин постојано 1-2 евтини модели во две варијанти: златни (месинг) и сјајни. Во рамките на 10 дена доставуваме агли по избор. Прочитај повеќе
 • Шрафови за везивање

  Шрафови за везивање

  Месинг и сјајни завртки се идеални за правење на примероци, брошури, албуми и менија. Тие се лесни за употреба: вежба 6 мм дупка во производот залепите основата во дупката и ставате завртки.Нудиме со димензии од 3 до 50 мм! Прочитај повеќе
 • Механизмот за класер

  Механизмот за класер

  Ви нудиме различни механизми со D, О или Q профил. Со 2 или 4 рингот. Ако барате различно од предложените модификации на стандардните механизми обврзувачка и со широчина на стегање на хартијата до 80 мм, пишете. Прочитај повеќе
 • Магнети

  Магнети

  Магнети и магнитчета. Тука може да најдете широк спектар на форми (круг, коцка, цилиндар, итн) и дебелини. Сите се сјајни и подготвени веднаш за употреба, како имаат голема сила на гравитација. Прочитај повеќе
 • (English) Ready to use hard covers

  (English) Ready to use hard covers

  Жалам, но оваа содржина е достапно само на Американски Англиски, Бугарски и Српски. јазик Прочитај повеќе
 • Меки корице – Executive

  Меки корице – Executive

  Ови меки корици ќе го дадат на вашиот печатен материјал значење и достоинство. Сека мека корица е направен од висококвалитетен врежан картон (220 гр/м²) за отзад и транспарентен филм со лице (ок. 200 микрони). Достапни во различни бои (црна, кралска Прочитај повеќе
 • Готови меки корици – Менаџер

  Готови меки корици – Менаџер

  Меките корици на Fastbind Manager се направени од стилски и робустен материјал. Ист износ на понудата од нас модел мат станува за термозалепяне на разновидни хартиени тела со дебелина до 50 мм. Достапни се три вида корици Фастбаjнд Менаџер: со Прочитај повеќе
 • (English) Fastbind Manager strips™

  (English) Fastbind Manager strips™

  Жалам, но оваа содржина е достапно само на Американски Англиски, Бугарски и Српски. јазик Прочитај повеќе
Нагоре ▲