image

Материјали

  • Фастбаjнд Фотомаунт налепници

    Фастбаjнд Фотомаунт налепници

    Fastbind FotoMount Mounting Sheets ™ врзуваат фотокнигата (содржината) и се компатибилни со секој метод на печатење. Уникатниот дизајн дава исклучителна можност за отварање на страниците. Производот е развиена со водечките светски производители на принтери и хартија. Прочитај повеќе
  • Fastbind Fotomount end-papers

    Fastbind Fotomount end-papers

    Дизајниран за леснотијата на користење. Fastbind endpapers се залепени заедно со книгата блок и покривање на внатрешната површина на хартиена форма, по книгата е врзан. Секогаш ќе биде затворање листови како парови. Достапни во неколку стандардни формати (портрет, пејзаж, 30 Прочитај повеќе
Нагоре ▲