image

Материјали

 • За чистење на лепило

  За чистење на лепило

  Единствениот детергент овозможува да се отстрани / чисти MX-II или RP-15 лепило од сите површини. Таа има пријатен мирис и брза акција. Пакување од 1 литар. Прочитај повеќе
 • Масло за уништувачи

  Масло за уништувачи

  периодични употреба на специјално масло за подмачкување уништувач и тој ќе љубов за долго време. Ако не подмачкувајте ја уништувач, тоа не може да го запре, бидејќи тоа може да изгори моторот и да се скапи корпата. 1 литар трае Прочитај повеќе
 • Фастбинд лепак

  Фастбинд лепак

  Fastbind хот-мелт лепило е силна лепило направени специјално за Фастбинд биндери и све други биндери, които радат с такова леило. Тоа е без мирис и тестирани за безбедноста на работното место. Прочитај повеќе
 • RP лепило за Максит

  RP лепило за Максит

  RP-15 ви овозможува полесно и порелаксирано да се позиционира двете страни на листата да ги држи една кон друга. За фото албуми. Наменета е за правење на тела за фото-албуми, двострано печатење, визит карти и покани. След покривање на медиумите, Прочитај повеќе
 • Роллатак лепило

  Роллатак лепило

  Благодарејќи на Роллатак веќе нема да имате проблеми со лепилото или со мачкањето на секакви хартиени површини. Ако работите со некој од уредите Ролатак просечната потрошувачка на лепило на квадратен метар ќе ви биде околу 1 цент. Прочитај повеќе
 • MX-II лепило за Максит

  MX-II лепило за Максит

  Нашeто најпопуларнo лепило! Се држи до сите површини како метал, пластика и дрво и друго. Дизајниран за употреба во повеќето апликации освен да се прават блокови на книга, албуми или двострано покритие на хартиjата. Чувствителни на притисок лепило. Ненадмината, постојана Прочитај повеќе
Нагоре ▲