image

Материјали

 • Метализирани фолии за топол печат

  Метализирани фолии за топол печат

  Нудиме широк спектар на бои и дезени фолии за топол печат. Сите тие овозможуваат да креирате уште оригинални печатени материјали и да ја вртите вашата имагинација. . Ве молиме не заборавајте дека тие се само за покриени со тонер медиуми Прочитај повеќе
 • Дупчалки / замбија за хартија

  Дупчалки / замбија за хартија

  Нудиме различни видови дупчалки / бургии со ф од 2 до 13 мм и со капацитет на дупчење од 30 до 50 мм. Погоден за употреба на рачни, полуавтоматски и автоматски машини. Стандардни HSS челик за хартија, картон или ламинат Прочитај повеќе
 • Лаjсне за гилотиње

  Лаjсне за гилотиње

  Нивната главна задача е да ги задржат максимално долго сечиво да биде остро. Само оригинални котра ножеви можат да ви заштедат време и пари при сечење со гилотина. Можете да прочитате повеќе за видовите челик во делот “Корисно”. Прочитај повеќе
 • Ножеви за гилотина EBA, IDEAL

  Ножеви за гилотина EBA, IDEAL

  Изработени од високо квалитетен HSS челик тип “Солинген” за долготрајна употреба. Можете да прочитате повеќе за видовите челик во делот “Корисно”. Прочитај повеќе
 • За чистење на лепило

  За чистење на лепило

  Единствениот детергент овозможува да се отстрани / чисти MX-II или RP-15 лепило од сите површини. Таа има пријатен мирис и брза акција. Пакување од 1 литар. Прочитај повеќе
 • Носачи за дискове CD/DVD

  Носачи за дискове CD/DVD

  Ние нудиме црни и транспарентни CD / DVD. диск носачи- 1 или 2 диск. За полесна идентификација и да се избегнат грешките беа условно дадени за да го поставите на CD и DVD. Прочитај повеќе
 • Агли за книги

  Агли за книги

  Имате можност да нарачате над 30 видови агли за тврд повез. Одржуваме на магацин постојано 1-2 евтини модели во две варијанти: златни (месинг) и сјајни. Во рамките на 10 дена доставуваме агли по избор. Прочитај повеќе
 • Шрафови за везивање

  Шрафови за везивање

  Месинг и сјајни завртки се идеални за правење на примероци, брошури, албуми и менија. Тие се лесни за употреба: вежба 6 мм дупка во производот залепите основата во дупката и ставате завртки.Нудиме со димензии од 3 до 50 мм! Прочитај повеќе
 • Механизмот за класер

  Механизмот за класер

  Ви нудиме различни механизми со D, О или Q профил. Со 2 или 4 рингот. Ако барате различно од предложените модификации на стандардните механизми обврзувачка и со широчина на стегање на хартијата до 80 мм, пишете. Прочитај повеќе
 • Магнети

  Магнети

  Магнети и магнитчета. Тука може да најдете широк спектар на форми (круг, коцка, цилиндар, итн) и дебелини. Сите се сјајни и подготвени веднаш за употреба, како имаат голема сила на гравитација. Прочитај повеќе
Нагоре ▲