image

Материјали

 • Нож за селотејп трака TENDO B-100

  Нож за селотејп трака TENDO B-100

  Робустени и сигурни, отпорени на корозија и долг живот. Наклон нож ефикасно сече лента, дури и кога почнува да се топи со текот на времето. Лесно е да се замени. Када сече лентата, нож не пушта лентата да се развива. Прочитај повеќе
 • Лаjсне за гилотиње

  Лаjсне за гилотиње

  Нивната главна задача е да ги задржат максимално долго сечиво да биде остро. Само оригинални котра ножеви можат да ви заштедат време и пари при сечење со гилотина. Можете да прочитате повеќе за видовите челик во делот “Корисно”. Прочитај повеќе
 • Ножеви за гилотина EBA, IDEAL

  Ножеви за гилотина EBA, IDEAL

  Изработени од високо квалитетен HSS челик тип “Солинген” за долготрајна употреба. Можете да прочитате повеќе за видовите челик во делот “Корисно”. Прочитај повеќе
 • За чистење на лепило

  За чистење на лепило

  Единствениот детергент овозможува да се отстрани / чисти MX-II или RP-15 лепило од сите површини. Таа има пријатен мирис и брза акција. Пакување од 1 литар. Прочитај повеќе
Нагоре ▲